Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Számotokra lehet teher sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra lehet teher sok szülői segítség?

Figyelt kérdés

Mi egy éve élünk együtt a szüleim egyik különálló lakásában. Rengeteg segítséget kapunk úgy hogy nem kérjük. Mindenben segítenek anyu főz nekünk kérés nélkül, vesz dolgokat kérés nélkül.

A rezsit is fizeti, nekünk szinte csak lakni kell. Nem akarok hálátlan lenni sem mert más örülne..

Elég sokszor megy a célozgatás h ha vlmi nem úgy történik ahogy ők akarták.

2019. márc. 8. 10:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, én inkább külföldre költöznék, ha ilyen családom lenne.

Nem képesek elfogadni, hogy az ő pici tündibündi gyerkőcük felnőtt, ráadásul kéretlen cuccokat halmoz hozzátok, engem nagyon idegesítene.

2019. márc. 8. 10:41
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Betegesen birtoklo szulo. Olyan helyzetbe kenyszerit ,amiben tud kovetelozni meg terrorizalni. Az enyemek is ilyenek.
2019. márc. 8. 10:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom egyébként elolvasni ezt a könyvet: Susan Forward - Mérgező szülők.

Érdekes dolgokat ír hasonló (és más módon toxic) szülőkről.

2019. márc. 8. 10:54
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

És miért nem változtattok ezen?Dolgoztok mindketten?Akkor mondhatnátok,hogy köszönitek az eddigi segítséget, de boldogultok egyedül is. Ha nincs jövedelmetek nem kérdés, máshogy nem tudtok megélni.

Bármennyire kedvezőnek tűnik ez a helyzet sokan nem szeretnének így élni.

Hülye hasonlat, de igaz: aki fizet az muzsikál...ha Ők állnak mindent vélhetőleg azt is elvárják, ahogy írod is,hogy beleszóljanak az életetekbe, és ez nagyon nem jó. Neked sem, de a párodnak meg főleg kellemetlen. Szüntessétek meg ezt a helyzetet.

2019. márc. 8. 10:58
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Bocs'm, 4-es vagyok: tehát: aki fizet az muzsikáltat.
2019. márc. 8. 10:59
 6/15 anonim ***** válasza:
12%
Nem lenne teher. Itthon albérletet fizetve évtizedek alatt spórolnék össze egy kis lyukra. Az valahogy nagyobb teher...
2019. márc. 8. 11:03
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

EZ nem segítség...

Ez egy eszköz arra hogy ellenőrzés alatt tartsanak és irànyíthassanak titeket.

Aki segít a màsiknak az nem célozgat hogy valami nem úgy van ahogy ő akarta. Csak mert az ahol laktok csalàdi tulajdon. A segítség önzetlen, amiért az ember nem kér vagy vàr el semmit.

Mi is csalàdi tulajdonú hàzban élünk ( az én csalàdomé), mégsem ugatnak bele semmibe. Nem is célozgatnak semmire. Nem is hagynànk. Èljük az életünket kettesben és kész. Mi fizetünk rezsit és a sajàt cuccainkat.- kaja, hàztartàsi cuccok- gépek, tisztítószerek stb.

2019. márc. 8. 12:02
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A jó helyzetbe született gyerekek átka, pénzért a lelkedet meg veszi, de az érzelmi hátér az zéró .
2019. márc. 8. 12:31
 9/15 anonim ***** válasza:
Az én családom is ilyen. önzetlen segítőkész szülők, de persze ha valami nem úgy megy ahogy k szeretnék akkor jön a zsarolás, hogy milyen hálátlan vagyok, meg ők mennyi mindent tesznek értem. Na én egy idő után azt mondtam köszönöm elég. Megmondtam nekik, hogy hálás vagyok mindenért, de felnőtt vagyok el tudom magam tartani, elköltöztem egy másik városba is, azóta "jó" a viszonyunk.
2019. márc. 8. 13:41
 10/15 anonim ***** válasza:
47%
A #6-os válaszom lepontozása komoly? Gyerekek... Mennyire megy le a színvonal? Az itteni hozzászólók többsége még az ingatlanpiacon lévő árokkal sincs tisztában? :D
2019. márc. 8. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!