Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért van az, ha megyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, ha megyek a páromhoz, bújok, akkor sokszor úgy érzem, hogy teher vagyok neki, viszont ha elfoglalom magam, teszek-veszek, akkor egyből ő jön és kezdeményez testiséget, bújik hozzám?

Figyelt kérdés

Sokáig távkapcsolatban éltünk (2 évig), most költöztünk össze, ezért eddig ez fel sem tűnt.

Sosem akkor "zaklatom", mikor csinál valamit, hanem ha csak úgy van... de ilyenkor mintha tudomást sem venne rólam, vagy tök természetes neki, hogy bújok hozzá. Azonban ha valamit csinálok, teszek-veszek, akkor ő az, aki jön oda, fogdoz, simogat stb... Miért csinálja ezt? L22

2017. febr. 1. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. Nálunk is így volt (bar nem koltoztunk ossze de sokat voltunk egymasnal ott alvas stb) talan azert mert koppan neki,hogy tobb figyelmet kellene rad forditania. Vagy bejon neki ha teszel veszel :D
2017. febr. 1. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hozzátok ezt helyre, mert nekem ezért ment tönkre a kapcsoaltom. nem mutattam ki hogy szeretem, és jól írtad h sokszor tehernek éreztem hogy hozzámbújik....

1 hónapja már hogy szétmentünk, de azóta a padlón vagyok, hatalmasat veszítettem, mind emberileg, mind szerelmileg...rakjátok helyre amíg lehet, mert így nemsok kell és azon kapod magad mint a barátnőm hogy jééé már nem is szeretem, csak megszokás van...

Ha rám hallgatsz rendezd ezt vele bárhogy akár vesszetek is össze kicsit. csak beszéljetek mert: "elhallgatott szavak a lelked ellopják"...

26/F

2017. febr. 1. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van, mert folyton bújok hozzá :) Visszaveszek mostantól és megnézem, mennyire veszi észre :)
2017. febr. 1. 14:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a párom, hogy azért, mert olyankor olyan természetesnek veszi, de ha nem figyelek rá, teszek-veszek, akkor neki kell kezdeményezni, ,,elcsábítani,, és ez tetszik neki.:D

Mondjuk azért a legtöbb esetben azt is szereti, ha én bújok magamtól.

2017. febr. 1. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!