Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak? Hogy kezeljek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hogy kezeljek egy problémat? Egyáltalán tenyleg az en hibám es valahogy valtoztatnom kéne?

Figyelt kérdés
Olyan apro dolgokon veszünk össze a parommal, hogy az már a nevetséges kategoria szerintem. En eléggé hirtelen haragu vagyok es kell egy ejszaka h lenyugodjak. Ezt tudom magamrol, meg sokszor felcsattanok... Ezen probalok valtoztatni nagy erovel, mert tudom, hogy ez nem jo. De ha ok nelkul sztem legalabbis ok nelkul bosszantanak fel, azt mar nem birom lenyelni. Mai vita targya, hogy elmosogattam. Vagyis bepakoltam a gepbe, egy olyan dolgot, ami neki kellene 2-3 óra múlva, mert tiszta kevés van belole. Elegge erelyesen ramszolt hogy nem igaz hogy mindent elrakok, nézzek mar szejjel h szte azt minek vehette ki... Stb. Ok nem szoltam vissza, biztos bosszanto lehet, hogy kiveszel valamit a masik meg elveszi. Kerdeztem tök normálisan, hogy mennyi idő mulva kell, mondja h mikorra. Ezert a mosogatogepet rovidebb idore programoztam be, pedig sztem lesz egy olyan edeny, aminek nem elég, úgy voltam vele, hogy majd berakom masnap meg egy körre, ha nem lesz tiszta. Szoval probaltam hozza igazodni.El is mondtam neki, ne az legyen, hogy nem kommunikalok vele. Gobdoltam itt lezarjuk a temat, mert így kijavitom a hibam... Tevedtem. Meg mondta vagy 10 percig utána a magaet...nem ertem. Ilyen nagyot hibaztam? Ennyire nem jol latom, hogy azt gondoltam h nem nagy dolog? Hozzateszem 10 eve vagyunk együtt... Vagy csak egyszerűen mas baja van velem?
2019. febr. 25. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valami miatt ideges, ezért ilyeneken csattan ki. A miértjét tőle kell megtudnod.
2019. febr. 25. 19:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Kár, hogy nem mondja el... Rakerdeztem. Fáradt.Ennyi az indok amit mond. De ezt nem hiszem... Na mindegy, megoldás úgy sincs, ha nem mondja el, csak ki kellett írnom magamból.
2019. febr. 25. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, fáradtség miatt is lehet az ember nyűgös, nem is kicsit. Ha egy idő után nem múlik el nála, akkor viszont leültetném, hogy ne bosszantsuk egymást tovább, mert ez senkinek sem jó.
2019. febr. 25. 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:
10 év után nagyon nem itt kéne tartania a kommunikációnak. Mi ennyi ideje vagyunk házasok, nagy dolgokon sosem veszekszünk, csak ilyen baromságokon mi is, de nagyon ritkán. Többnyire akkor, ha én hormongőzös vagyok, vagy ha őt kiakasztották a munkahelyén.
2019. febr. 25. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem is komolyabb gondok vannak itt a háttérben. Mi ezt kb annyival elintézzük, hogy poénosan szívjuk egymás vérét, hogy mekkora balfsz a másik már megint.

Akkor szokott ilyen kis hülyeségeken vita lenni amikor már egyik fél sem akarja a kapcsolatot és rég nem szeretik egymást. Nekem hasonló csak olyan kapcsolatomban volt ami már a végét járta. Ha már kiszerettél valakiből és nem akarsz vele lenni tényleg fel tud azzal idegesíteni, hogy a tollat az asztalra így rakja le és nem úgy, vagy hangosan veszi a levegőt meg hasonló baromságok. Egészséges kapcsolatban ilyen apróságokon nem veszekednek.

2019. febr. 25. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!