Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki generálja a problémát?
Sziasztok.
A problémám a következő.
Szeretem és imádom a tiszta lakást. Egy gépesített lakásban élünk a párommal. Mosogatógép, mosógép, páraelszívó, stb.
Minden adott egy normális kényelmes élethez.
De én állandóan a konyhában találom magam, és el sem jutok oda, amit nagyon szeretnék, egy alapos takarítás, mert aránytalannak érzem, ki mekkora részt vesz ki belőle.
Én az elmúlt napokban is állandóan mosogattam, kézzel vagy géppel, illetve állandóan mosok. Párom után is elrakok mindent.
Viszont ma megint megkértem, hogy többet is vállalhatna az egészből, és megint megkaptam, hogy én nem pakolom el a dolgaimat magam után. Nyilván nem vagyok egy szupernő, de el szoktam pakolni a dolgaimat.
Vélemény?
Munkamegosztás.....
Nálunk a konyha a párom feladata, be sem teszem oda a lábam csak ha muszáj, azt Ő tartja rendben.
Ablakokat én tisztítom, néha vasalok, porszívózok, a mosógépből gyakran szedem ki a ruhákat és teregetek. A párom már tudja, hogy nem szabad kritizálni a munkémat,mert akkor abbahagyom azt rá marad minden.
Ellenben a kertben mindent én csinálok, fűnyírás, söprés,permetezés,festés, javítgatások, autószerelés,bicikliszerelés, és még sorolhatnám.
38F
Miért nem osztjátok meg fele-fele arányban a férjeddel? Neki ez nem alapvető?
Miért te pakolsz el a férjed után? Nehogymár...
ÍRJ szépen egy listát a heti teendőkről, a felénél húzz egy vonalat, azt csinálja a férjed. Kész. A főzést is vedd bele természetesen.
Csak keményen!
Az ő cuccait pakolja el, ha szerinte úgyis a gép mos, akkor álljon neki, majd a teregetésnél lesznek új tudásai, a vasalásnál még inkább.. te pedig eb egy jó nagy takarítást tarts az életcélodnak... ezt várja tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!