Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ki generálja a problémát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki generálja a problémát?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A problémám a következő.

Szeretem és imádom a tiszta lakást. Egy gépesített lakásban élünk a párommal. Mosogatógép, mosógép, páraelszívó, stb.

Minden adott egy normális kényelmes élethez.

De én állandóan a konyhában találom magam, és el sem jutok oda, amit nagyon szeretnék, egy alapos takarítás, mert aránytalannak érzem, ki mekkora részt vesz ki belőle.

Én az elmúlt napokban is állandóan mosogattam, kézzel vagy géppel, illetve állandóan mosok. Párom után is elrakok mindent.

Viszont ma megint megkértem, hogy többet is vállalhatna az egészből, és megint megkaptam, hogy én nem pakolom el a dolgaimat magam után. Nyilván nem vagyok egy szupernő, de el szoktam pakolni a dolgaimat.

Vélemény?

2016. ápr. 10. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vélemény, hogy ő is pakoljon el maga után és takarítson. Nem te vagy a robotja aki takarít utána.
2016. ápr. 10. 13:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Munkamegosztás.....

Nálunk a konyha a párom feladata, be sem teszem oda a lábam csak ha muszáj, azt Ő tartja rendben.

Ablakokat én tisztítom, néha vasalok, porszívózok, a mosógépből gyakran szedem ki a ruhákat és teregetek. A párom már tudja, hogy nem szabad kritizálni a munkémat,mert akkor abbahagyom azt rá marad minden.

Ellenben a kertben mindent én csinálok, fűnyírás, söprés,permetezés,festés, javítgatások, autószerelés,bicikliszerelés, és még sorolhatnám.

38F

2016. ápr. 10. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Az asszony dolga hogy takarítson. Gépesített lakásba laksz, nem túl nehéz megnyomni a bekapcsoló gombot. Amúgy ki vagy te, Vajna Tímea? :D
2016. ápr. 10. 13:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem tudtok megegyezni, hogy ki nem csinálja meg a dolgát, akkor osszátok fel feladatokra a dolgot. Te mosogatsz, és teregetsz, ő porszívózik és felmos vagy valami. Nem pont így, de érted. Konkrét dolgok legyenek a feladatai, pl porszívózás, levinni a szemetet, tisztán tartani az ablakokat, esténként elrakni a dolgokat a szobában a helyére. Osszátok el úgy, ahogy mindkettőtöknek megfelel. És utána egyértelmű, hogy ki az aki nem csinálta meg a részét. Ha nem leet egymásra mutogatni, jobban meg fogjátok csinálni.
2016. ápr. 10. 15:06
 5/8 A kérdező kommentje:
En majdhogynem megallas nelkul takaritok. Arra csak annyit mond h a mosogep kimosta meg a mosogatogep elmosta szal nem ertekeli bezzeg nem csinalja meg. Mindenert konyorogni kell. A szabadnapjaimon sehova se jutok el mert csak a takaritas marad.
2016. ápr. 10. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Miért nem osztjátok meg fele-fele arányban a férjeddel? Neki ez nem alapvető?

Miért te pakolsz el a férjed után? Nehogymár...

ÍRJ szépen egy listát a heti teendőkről, a felénél húzz egy vonalat, azt csinálja a férjed. Kész. A főzést is vedd bele természetesen.

2016. ápr. 10. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Csak keményen!

Az ő cuccait pakolja el, ha szerinte úgyis a gép mos, akkor álljon neki, majd a teregetésnél lesznek új tudásai, a vasalásnál még inkább.. te pedig eb egy jó nagy takarítást tarts az életcélodnak... ezt várja tőled.

2016. ápr. 10. 21:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. ápr. 11. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!