Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanulsz munka mellett?
Mennyi ideig tart a suli és mikor tudsz tanulni?
Párod többet vállal a házimunkából emiatt?
Most fejeztem be a sulit, de nemrégiben még ebben éltem:
- Bölcsészkaron csináltam a második képzésem.
- Az utóbbi pár félévben 2 vagy maximum 3 nap voltak óráim, a többi napon dolgoztam.
- Napi 1-2, max. 3 órám volt, így ebédre, vagy kora délután általában már hazaértem.
- Tanulni vizsgák előtt szoktam, mikor vizsgaidőszakban úgyse kell bejárni órákra, így felszabadultak a "sulis" napjaim. Ha zh volt, akkor meg este.
- Nem vállalt többet a párom, pont hogy én vállaltam többet, hisz sokkal többet voltam otthon, mint ő.
Előző képzésemen ugyanez kb (az informatikai terület), csak ott alig volt vizsga, inkább zh-k és beadandók, így több tanulás jutott az átlag hétköznapokra, akkor igyekeztem napközben megoldani, vagy éjfél után, mikor a párom már lefeküdt.
Levelező MSc-t csinálok.
Szorgalmi, vizsga, vagy tanításmentes időszak mindegy. A közös életvitel megteremtésének és működtetésének nagy részét én csinálom
Amikor a párommal összejöttünk, akkor még a mérnök mesterképzésem utolsó félévét csináltam. Azóta eltelt három év, úgy döntöttem megint tanulnék. Most mérnök képzésre épülő közgazdász továbbképzésre járok estin. Heti két este van órám, ilyenkor reggel fél 7-kor megyek el dolgozni, munka után rohanok a suliba és este 10 körül érek haza. Még egy évem van belőle. Vizsgaidőszakot leszámítva szerencsére nem igazán kell tanulgatni.
A párom többet vállal itthon. Főleg bevásárlás terén, illetve a macskánkkal is ő foglalkozik többet értelemszerűen. Én hulla vagyok mire hazaérek.
Coach-képzésre járok, nemsokára vége. Munka után, amikor nincs képzési nap tudom tanulni, gyakorolni.
Nincs párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!