Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyávogunk. Szerintetek gáz?
Figyelt kérdés
Nem igazán emlékszem, hogy mikor kezdődött, vagy hogy melyikönk kezdte el, de azóta fontos eleme a kapcsolatunknak: nyávogunk.
Nagyon sokat nyávogunk.
K*urva sokat. Mint a kiscicák.
Néha fújunk is egymásra, de csak viccből.
Már az utcán is csináljuk, nagyon nehéz nem csinálni.
Addiktív dolog.
(Igen, pár vagyunk. Fiú-Lány)
Szerintetek gáz?
OwO
2019. febr. 9. 14:22
21/23 anonim válasza:
Néha csiripeljetek is. Nálunk csak én nyávogok néha, és volt hogy odarohant az anyamacska kereste a kiscicáját a hang alapján.
A párom brummog. Bocs mindenkitől :)
Utcán nem, max a kertben.
22/23 anonim válasza:
Ezen jót nevettem. :D Nálunk én vagyok a "kiscica", néha nyávogok, és olyankor tudja, hogy azt szeretném, hogy odabújjon hozzám. Amikor játékosan kaparászok, akkor szintén szeretnék valamit. Ha meg vagyok elégedve, elégedetten "dorombolok" picit. Mi ezeken jól elszórakozunk. Onnan indult az egész, hogy én imádom a cicákat, ő pedig kiscicának becéz néha.
23/23 anonim válasza:
Az semmi én szinte egy igazi macska vagyok. Nem csupán folyamatosan nyávogok hogy hagyjanak már békén a sok vizsgákkal hanem pl ha sokat simogatnak akkor nekem is feláll a farkam pont mint egy kiscicának :3 De a hátam is cukin szőrös egy kicsit :3 meow <3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!