Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom múlt héten náthás volt. Olyan fajta férfi aki belehal az ilyenbe. Foztem rá, készítettem neki a teát, ápoltam. Rendbe jött?
Figyelt kérdés
Ma lebetegedtem erre elhúzta a csíkot a szüleihez,mert nem akarja elkapni..Azt mondja szóljak ha jól vagyok..WTF?? Szerintetek ez így normális?2019. febr. 8. 23:16
11/14 anonim válasza:
Ez van, ha elvakít a külseje, és nem veszed észre, hogy milyen belül.
12/14 anonim válasza:
Nem ismetlem a tobbieket, csak egy kerdesem lenne: az anyukaja mit szolt ehhez a musorhoz? En anyakent elsullyednek szegyenemben, hogy ilyen mihaszna fiam van, akire nem lehet szamitani.
13/14 anonim válasza:
Legközelebb ha beteg lesz menj te is el. Vagy ne szolgáld ki csináljon meg mindent magának.
14/14 anonim válasza:
Ápolgatni kell egy kis nátha miatt, ezt a szégyent, ezt az akármit kitagadom a férfi társadalomból! Betegen ledolgozok 3-4 napot, aztán itthon ápolom magam, pár szem coldrex tabletta, aztán annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!