Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos haragudni, megsértődni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos haragudni, megsértődni ilyesmiért?

Figyelt kérdés
Szeretek párommal aludni, vagyis leginkább szeretnék. Sajnos felébredek minden zajra, mocorgásra. Mivel eltérő időpontban leszünk álmosak, én elalszom hamarabb de a tévé zajára folyton felébredek. Ezenkívül nem tudok úgy aludni ha párom átölel, pedig ő nagyon igényelné ezt. Hajnalban ha például hozzám bújik kérem menjen odébb mert így nem tudok aludni. Ez neki rosszul esik, mert hogy ő szereti a közelségemet. Én miért nem szeretem az övét? Ezt kérdeni tőlem. Hiába mondom nem tudok úgy aludni. Emiatt ha nagyon fáradt vagyok átmegyek a vendégszobába aludni, akkor van aztán igazán sértődés. Igaza van páromnak ha emiatt haragszik rám? Nő vagyok, talán emiatt van hogy rosszabbul alszom.
2019. jan. 29. 12:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%

Huh.....

Na ilyet még nem sok nőtől láttam leírva. Az én párom a szöges ellentéted, el sem tud aludni ha nem karolom át, ha elutazom akkor a párnámat használja és a alvópólómban alszik, hogy az illatomat érezze.

Persze ilyenkor elgondolkozik az ember, hogy mi van ha horkol vagy köhög, de erre van praktika. Az emberek többsége csak háton horkol, ha ilyen van átfordít az oldalamra és a probléma megoldva. Betegség estén(főleg ha fertőző)előfordult már hogy külön aludtunk, de ez nagyon ritkán fordult csak elő. Volt olyan este, hogy a párom a mellkasomon aludt el és úgy is keltünk fel. :)

2019. jan. 29. 15:08
 12/16 A kérdező kommentje:
Kaptam itt most mindent, megértést is, és vannak akiknek az a véleménye hogy én egy hibásan működő ember vagyok. Lehetséges hogy idegesebb típus vagyok, és igen, érzékenyebben reagálok bizonyos dolgokra. Például az emberi butaságra, a meg nem értésre, és arra hogy miért gondolja azt bárki is hogy másnak is úgy jó ahogy neki. Nekem például volt kapcsolatomban teljesen más volt a párom. Mondjuk az sem volt jó. Ő baromi korán elaludt, szétterpeszkedett és nem szerette ha hozzá érek mert neki úgy volt kényelmes. Részemről akkor kérés nélkül is egyértelmű volt hogy lehalkítom a tévét a még hallható minimumra hogy ne zavarjam amikor alszik. Igen, ez is felháborít hogy másban hogyan nincs ennyi empátia. A másik, napközben szeretek páromhoz bújni, puszilgatni, miért nem lehet azt megérteni hogy nem alszom jól és minden felébreszt az éjszakai átölelgetéseivel. Akkor pedig nehéz vissza aludnom.
2019. jan. 29. 15:10
 13/16 anonim ***** válasza:
36%

Én pàrom mélyen megbàntanàm azzal, ha ellökném magamtól, de ő is engem.

Én is szeretek a mellkasàn elaludni, megnyugtat.

Zajban én sem tudok aludni, de egy hàlószoba nem tv nézésre való, hanem pihenésre.Rakjàtok ki a tv-t onnan, mondtam.

Eszembe nem jut azt a szr dobozt bent tartani, mint ahogy gépezni sem ott àll neki az ember, hanem az íróasztalnàl.

Nem tudom őszintén szereted-e te a pàrodat ha csak az ölelése idegesítő neked.

Gondolom nincs valami nagy tapasztalatod még együtt élés terén, vàrj még 10 évet amíg felnősz, akkor màr nem fog zavarni, sőt talàn igényed is lesz rà.

2019. jan. 29. 15:44
 14/16 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok: jobban elalszom egyedül, ezért nem igénylem annyira a bújást éjszaka párommal. Volt már, hogy úgy el tudtam aludni, összebújva, de az nagyon ritka. Ettől még szeretem őt! Vannak ilyen emberek is!

32N

2019. jan. 29. 16:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Szeretem a párom, imádok vele összebújni, ölelkezni, de összebújva, egymást átölelve aludni szinte nem tudok. Vagyis tudok, de akkor egyáltalán nem olyan pihentető számomra az alvás, nem is ébredek olyan kipihenten, valahogy nem olyan kényelmes nekem (hozzá teszem, lehet csak mi nem találtuk meg még eddig azt a pózt, ami nekem is kényelmes, pár percnél tovább is). Mikor eleinte együtt aludtunk párom is igényelte, hogy összebújva aludjunk, "jött utánam" éjszaka, de pár próbálkozás után, mondtam, hogy ez nekem nem kényelmes éjszaka (nem a délutáni szundira gondolok, az más). Párom megértette.

Egyébként sokszor gondolok én is arra, milyen jó lenne összebújva aludni, de egyszerűen nem megy nekem sajnos, viszont ha már ébredezünk, az az első, hogy bújok hozzá.

22 N

2019. jan. 29. 22:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
15-ös vagyok. Az pedig bunkóság tőle, hogy nem veszi figyelembe, hogy nem tudsz tv mellett aludni. Vegyen egy fülhallgatót nézze azon a műsort. Nem nagy dolog.
2019. jan. 29. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!