Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos haragudni, megsértődni ilyesmiért?
"Én miért nem szeretem az övét?"
Ilyenkor azt kell tudatosítani, hogy nem az övét nem, hanem a közelséget magát alvás közben mert nem komfortos, így megszokott, stb.
Nagyon fontos, hogy valamit miképpen kommunikálsz.
Mi a hàlószobàban nem tartunk tv-t, arra való a nappali.
Volt olyan, hogy àtmentem a vendégszobàba aludni, mert beteg volt és nagyon horkolt.De egyébként mellette tudok a legjobban aludni.
Sajnos volt olyan, hogy ügyeletben behívtàk éjjel dolgozni, mit mondjak, nem voltam valami nyugodt kettesben a hàzban a lányommal.
Szerintem tegyétek ki a tv-t a hàlóból, ő nézze a tv-t, te pedig menj hamarabb aludni.
Az àtölelés meg, hogy nem esik jól, erre nem tudok mit mondani.
Kérdezd meg tőle, hogy ha szeret téged, akkor miért a saját komfortérzetével (bújás, stb.) van elfoglalva a te egészségi állapotod(pihentető alvás) rovására.
Annak, hogy megsértődtök egymásra nincs gyakorlatilag értelme, mert a probléma marad.
Ilyenkor kell közösen megoldást keresni.
"Sajnos felébredek minden zajra, mocorgásra."
Idegember vagy. Partnerem nem, de kollégiumi szobatársam volt ilyen. Azt éreztem rajta, hogy folyton arra koncentrál, min lehet fönnakadni és mérgelődni mások viselkedésében.
Menekülnék egy ilyen partnertől.
Az meg külön extra, hogy az odabújás zavar. Zavar a testi kontaktus a párodtól.
Hm, nekem ez teljesen érthetetlen. Pedig férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!