Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exének drágább ajándékot, mint nekem. Van okom megsértődni?
Sziasztok! Az exem kb kb 150 ezerért vett egy kutyát az exének, míg az én szülinapi ajándékomra ennek töredékét szánja. Ne értsetek félre, nem is várnék többet, csupán így, az előzményeket ismerve rosszul esik. Mintha én nem érnék neki annyit. Velem még nincs együtt annyi ideje, mint azzal a lánnyal volt. Ez talán számít.
Na de az a kérdésem, hogy nektek is rosszul esne?
Ne haragudj, de igen buta vagy és nagyon sok gondod lesz még az életben, ha ilyen hülyeségeken agyalsz!
1. kit érdekel az ajándék értéke, az számít, hogy örömöt szerezzen vele, nem? ;)
2. Kit érdekel, mit hogy csinált az exszel?
3. Nem az ajándék értéke befolyásolja a Te értékedet a szemében
( de ha nekem ilyennel előhozakodnál, hogy mennyibe kerül az ajándékod, az lenne az utolsó, hogy többet kaptál egy tábla csokinál, aztán rájönnél)
Most akkor az exed, vagy a párod? Döntsd már el és nőj fel agyilag, éretlen kislány!
Tudod, csak az ilyen éretlen anyagias p..csák akadnak ki ezen, egy értelmes nő ilyennel nem is foglalkozik!
Ja, ezt eléggé elírtam. :D A párom. :) Sejtettem, hogy ilyen ostoba válaszok is lesznek, de azért remélem, hogy valaki a kérdésre is válaszol. Ha valaki attól tart, hogy a párja jobban értékelte az exét, az anyagias? Itt nem a pénzről van szó, hanem hogy úgy érzem, hogy valamiből többet kapott tőle az exe, mint én.
Remélem tényleg lesz olyan, aki a kérdésre válaszol, azaz, hogy neki rosszul esne-e egy ilyen dolog.
Már bocs, de nagyon nem mindegy, hogy az exének a kutyát akkor vette, amikor még együtt voltak, vagy akkor, amikor már veled volt.
Az első esetben a te viselkedésed nagyon gáz, a második esetben az övé.
Ha így van, akkor te viselkedsz nagyon éretlenül. Már ne haragudj, de mi közöd ahhoz, hogy mit vett egy exének, amikor még vele volt. Most komolyan, ezt kell méricskélned, hogy hány forintot költött melyikőtökre? Ebből tényleg süt az irigység, önzés, anyagiasság. A pasid helyében, ha tudnám, hogy a nőm ezen pörög, kihajítanám a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!