Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok az anyagiak hogyan oszlanak meg?
Megbeszéltük, természetesen.
A közös kiadásokra (jó bő ráhagyással) fele-fele arányban beteszünk pénzt mindketten egy dobozkába, a maradékkal mindenki azt kezd, amit akar.
Elején megbeszéltük,hogy a rezsi az övé,a kaja az enyém ami sokkal sokkal többre jött ki,mert szerette a hasát.
A végén már ott tartottunk,hogy elmaradt a rezsivel,én fizettem azt is.Így maradt az,hogy már minden az enyém volt.
Nem voltunk sokáig együtt
31/N
Külön kasszan voltam amikor volt kapcsolatom . Soha nem értettem miért mellem mindenben közösködni csak azért mert együtt vagyok valakivel
Aztán szakitaskor megy a vádaskodás hogy ki adott bele többet stb
Van egy közös kasszánk, havi 200k, abból fizetünkminden közös dolgot, mint rezsi, kaja, tisztítószerek, lakásbiztosítás, stb.
A privát tárgyainkat viszont magunknak vesszük, ruha, telefon, autó, biztosítások, stb.
A nyaralásokat és szórakozást, vendéglőket többnyire én fizetem, mert én szervezem és hívom el a páromat, de a színházakat például ő intézi és ő is fizeti.
Soha nem forintosítottam a dolgot, szerintem nagyon jól működik. Amíg van mit költeni nem is szokott ebből probléma lenni, ha valakinek átmenetileg nincs munkája akkor jönnek a gondolok.
Ahol enyém meg tiéd van, azt megette a fene rég.
Együtt élünk, együtt eszünk, mindhárman hasznàljuk a vizet (van egy lànyom), mindannyian élvezzük a hàz melegét, együtt fekszünk le este, tudunk egymàs problémàiról.Nem is értem mit kéne filléreskedni.
De lehet mivel 30 felett vagyok màr, ez a természetes, lehet a tiniknél még elfogadott az, hogy te 5 forinttal kevesebbet fizettél.Pfú!Ez a felnőtt kategória, nem az óvoda.
Én akkor is azt mondom pénzben nem jó kozoskodni
Nem a másikra keresek hanem magamra . Fordítva sem várom el hogy ram költsön az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!