Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban moziba járás? Mindig a kifogásokat keresi.
10 éves kapcsolat, és minden filmnél van kifogás miért nem nézzük meg az adott filmet moziban.
Nincs TV nálunk, ami filmet nézünk azt online, a gép monitorján, aminek a felbontása mérete nem erre van kitalálva.
Ha valami romantikus vígjátékot szeretnék megnézni, az nem látvány film, arra jó otthon, kanapén. Ha látványfilm, akkor meg jaj pénz (3000ft kettőnknek és én fizetném), idő kedv stb...
És végül marad a kanapé rossz minőség.
És mindig egyedül elmenni valamit megnézni nagyon kiábrándító, bántó.
Néha jó lenne kiszakadni a négy fal közül, és nem itt csinálni mint egy rutin....
Kérdezd meg tőle, hogy miért nem akar moziba menni.
Javasolj neki más programot,ami kimozdulas hátha.
Más program sincs. Hétköznap a napi rutin, fáradt, már utazott, a gyerekek....
Hétvégén meg mintha annyi lenne az élet, hogy ahányan vagyunk annyifelé.
Értsd megbeszéljük 9kor reggeli, 8:45 kor utolsónak fürdök, pontosabban törölköző öltözök, ö meg már a kupit elöl hagyva végzett, a gyerekek ha ettek ettek, ha nem nem.... Elmegy boltba, ami max sétálva vásárlás 1óra(és sokan vannak a pénztárnál) neki sikerül 2,5ora alatt megoldani....
Hogy mondjam, valahol próbálkozni kezdenék.
Hogy bármi változzon. Hogy ilyen bagatel dolgot kimozdítsunk. Bármi változzon a fenébe. Valahogy.
Már én sem tudom, mit hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!