Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 év járás után tudnánk csak összeköltözni. Érdemes ebben a kapcsolatban maradni?
Okai között van a fősuli, pénz illet egyikünkhöz sem tud költözni a másik. Három éve együtt,még öt évet kellene úgy várni, hogy semmi nem történik csak összefutunk heti kétszer. Van ennek így érteleme?
Fejemhez vágta,hogy nem fog eltartani,de hisz nem is kell van pénzem + most 1 évet még dolgozok is, szeptembertől leszek majd fősulis. Én várok rá, de mi van ha öt év múlva szembesülök vele, hogy nem működik az együttélés. Szavaiból kivéve ő maradna az albérletben ha nekem nem tetszik én meg mehetek majd ahova akarok. Tele vagyok kételyekkel. Közben a guta megüt mások miatt ahol összejön a baba, közös lakás, eljegyzés.
"Tele vagyok kételyekkel. Közben a guta megüt mások miatt ahol összejön a baba, közös lakás, eljegyzés."
Castingolj másik hímet. Ha már a lepetézést tekinted karriernek.
5-ös
+
A kérdező valószínűleg csúnyán elhagyta magát, elkényelmesedett és igénytelen lett, ezért retteg az egyedülléttől.
Aki eleve azzal kezdi nem fog eltartani kár időt pazarolnod rá! Ilyet mondani elég durva szerintem!
Azért én régimódi vagyok és jó érzés ha egy férfi a tenyerén hordoz, ettől válik igazán férfivé a férfi a szememben. Aki maximálisan minden energiáját pénzét a családjának adja! Szintúgy persze a nő is!Kölcsönösnek kell lennie! Aki már így kezdi amit fent írtam nem szeret igazán és önző! Felejtsd el még 5 évet így várni időpazarlás! Ezalatt az idő alatt lehet tényleg megtalálod akit igazán neked szentelt az ég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!