Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
"Fogamzásgátlót találtak fel férfiaknak.
-"Nekem ez logikusnak tűnik, mert jobb kivenni a revolverből a golyókat mint golyó álló mellényt vegyél fel."
Miért csak a nők szedik a sok hormont?
"Kockázatos most is a nőkre nézve is a gyógyszer,nem?"
Olvasgass a témában szakmai cikkeket. Ne a közbeszédből vonj le következtetéseket.
Rengeteg maradvány maradt meg a 20-25 évvel ezelőtti fogamzásgátló tablettákról.
Azóta fejlődött ez az iparág is. Egyáltalán nem olyan rosszak/gonoszak ezek a gyógyszerek, mint azt sokan harsogják. Persze vannak olyan nők, akiknek nem lehet szedni. Ezért is kell kivizsgálásra menni előtte. Amelyik orvos pedig csak úgy felírja (tehát még vérvételre sem küld el pl), azt ott kell hagyni és elmenni normálishoz.
Ami az egyik legnagyobb butaság, hogy el lehet hízni a fogamzásgátlótól. Az tény, hogy 2-3 kg (maximum!!) feljöhet a szedésétől. Ennél több viszont nem. Szóval aki hirtelen felkap magára sokkal többet, az nem a gyógyszer miatt van, hanem mert elkezdte elhagyni magát és egyszerűbb erre fogni.
Az a tévhit is ott van az emberek legtöbbjében, miszerint 'az előváladék tartalmaz hímivarsejtet'.
Ami baromság, mert csak tartalmazHAT. Akkor és kizárólag csak akkor, ha egy előző ejakulációból
maradt még a csőben és az előváladék 'mossa ki' azt.
Amennyiben a férfi pisilt + fürdött + eltelt már jó pár óra, akkor 0 (ismétlem nulla) % az esély arra, hogy legyen benne.
Egyébiránt a férfi fogamzásgátlót 7-10 évre datálják. Szóval majd 2030 körül talán lesz hazánkban is. (Először Amerikában fog megjelenni és utána juthat el hozzánk pár év késéssel (mint a legtöbb ilyen dolog.)
Őszintén szólva nekem nőként nincs azzal bajom, hogy gyógyszert "kell" szedni, de nagyon könnyű mellényúlni. Az én orvosom kivizsgált előtte rendesen, a gyógyszrr mégis iszonyatos napokat okozott nekem, de első pár vizsgálatnál nem tudták, hogy az okozza. A libidó mindenféleképpen csökken (legalábbis az orvosom nekem ezt mondta), kérdés, hogy a heti 3-4 az 1-2re csökken vagy havi egyre (már ha a nő alapból kívánta heti több alkalommal). Nekem ehhez állanfó gyulladás, túlrérzékenység, szárazság, viszketés társult, a szex pedig lehetetlenné vált, mert olyan szűk voltam, hogy minden próbálkozás ellenére is fájt. Most majd próbálkozom egy másik gyógyszerrel, talán jobb lesz.
Szóval azért van (lehet) baj a gyógyszerrel, még akkor is, ha nem pont a hízás...
Viszont hasonló problémák férfiak esetén is előjöhetnének (bár ugye egyelőre nincs megoldás arra, hogy a férfi szedje), akkor ők is kérdezhetnék, hogy miért nekik kell a sok hormont szedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!