Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ruhástól szex, erröl mi a vélemény?
A baratnöm meselte hogy nagyon gatlasos a hasara szules utan es megismert egy pasit aki szinten nem akar strandra járni es vetközni, a pasi pocakosabb es idösebb is
Meselte hogy parszor lefekudtek de úgy hogy a pasi epp letolta a sliccet es nem vetközött le , de a baratnöm is csak a bugyijat vetette le es felretolta a melltartòját es úgy szexeltek
Szerintetek meddig lehet ezt csinalni es nem nevetseges igy valaki ha nem meri vallalni magat?
A cím alapján az ugrott be, amikor két ember annyira kívánja egymást, hogy idejük nincs levetkőzni, úgy egymásnak esnek.
A felvázolt szitu viszont egy idő után szerintem zavaró lesz, mert görcsösség, gátlásosság van jelen egy olyan helyzetben, amikor ezeknek semmi keresnivalójuk. Rontja az élvezetet.
Ennél egyszerűbb kutyában félrehúzni a bugyit, a sliccet elég lehúzni és már dughatnak is :D
De ez akkor is nonszensz bakker! :P
Eleinte még csak-csak.
De ha pár alkalom után se érzik úgy, hogy fel merik vállalni a testük egymás előtt, akkor ott a kapcsolattal van gond. Bizalom és elfogadás nélkül felesleges folytatni.
mindenkinek magánügye mit csinál a 4 fal közt.
Miért érdekel más nemi élete?
Szerintem az anális szex nevetséges, de nem érdekel, ki csinálja, csak nekem ne kelljen.
Ha nekik így jó, csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!