Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat elején volt már, hogy barátnőkkel szóba került, hogy volt e már szex is, és jó volt e. De erre amúgy mindig igen a válasz, nem hiszem, hogy a barátnőimre tartozna, hogy a pasim milyen az ágyban.
De mire vonatkozik amúgy a kérdés?
Ezt így minek elmondani bárkinek is? Ha együtt vagy valakivel mások úgyis feltétlezik, hogy éjjel nem rablórömiztek a takaró alatt...
Meg ez ilyen kocsmai stílus, ott szokott ez menni, hogy "Hőj! Nekem megvót ám a Szasza, a Tormáné, az Alexa, a Mal Malloy meg Xev Bellringer is, mekkora kanállat vagyok!!!" (És a haverok fizetik neki a követketkező fröccsöt...)
Ezzel hencegni eléggé proli dolog.
Persze.
Màsnap a Somogyi Hírlapba is íratok róla egy tízsoros közleményt.
Az én tapasztalatom, ha csak szex egy nővel, azt elmondják barátoknak, kollégáknak.
Van érzelem, többet is akarnak, akkor egy szót sem, mi volt az ágyban, mit tud a nő, hogyan néz ki ruha nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!