Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
"Fogamzásgátlót találtak fel férfiaknak.
-"Nekem ez logikusnak tűnik, mert jobb kivenni a revolverből a golyókat mint golyó álló mellényt vegyél fel."
Miért csak a nők szedik a sok hormont?
A női hormonális fogamzásgátlókkal egy időben -1950-es évek- kísérleteztek a férfi megfelelőjével is, nem túl sikeresen, túl magasnak ítélték a kockázatot.
Állítólag azóta sem találtak rá olyan megbízható megoldást mint a nők esetében, hát nem tudom.
Másrészt azzal érvelnek, hogy melyik nő bízná rá magát egy férfi bemondásos ígéretére miszerint "bevettem a gyógyszeremet".
"Van olyan férfi aki azt mondja ..."
Nem kötelező ilyen férfi mellett élni.
Ha lesz hatékony férfi fogamzásgátló tabletta, akkor beszedem én. Ennyire egyszerű.
2018-ban voltak cikkek róla, hogy TALÁN hamarosan jön egy működő megoldás, de azóta se jelent meg.
Amikkel eddig kísérleteztek, azok impotenciát váltottak ki a férfiak nagy részénél. Ezért nem kerültek forgalomba.
Szívesebben szedném én a bogyót, mert nekem újratermelődik a lőszer. A nőknek viszont nem. Szóval szeretettel várom, hogy beiktathassam a napi rutinomba a reggeli fogmosás mellé.
Van olyan ffi is aki azt mondja óvszerrel nem szexel. xd
Kockázatos most is a nőkre nézve is a gyógyszer,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!