Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszi a fizetèsem. Mit tegyek, hova dugjam el előle?
Várj, várj, kitalálom! De amúgy olyan rendes ember és te úúúgy szereted!
Na, beletaláltam?
Kérd bankszamlara.
De én leginkább kirugnam ezt a pasit.
És most lehet jönni, hogy miért mondjuk mindenre a szakitast, de én ilyen emberrel egy napot nem lennék együtt.
Tessék egy ötlet: fogsz pár cuccot, műszaki cikket, ékszert, ami az ÖVÉ és eladod, vagy beadod a zaciba. Utána a pénzből veszel ruhát.
Nyugodtan megteheted, hisz egy háztartás, minden közös: neked most goffri sütőre (peldául) nincs szükséged, de kell nadrágra igen.
Probléma megoldva.
Miért nem elektronikusan jön a fizetésed? Kérlek válaszold már meg ezt a kérdést, mert tudtommal az országban KP-ban kapni fizut már nem is engedélyezett, hacsak nem feketén dolgozol...
Igy jogos valahol a "kamu" bedobása, szóval légyszi ezt magyarázd meg, minden orssz indulat nélkül kérem.
Tessék szépen elektronikusan tartani, jó erős jelszóval védve, vagy fizikálisan máshova tetetni, akár elzárni a munkahelyeden, ha van rá lehetőséged. De még mindig nem értem, miért nem bankkártyára kapod a fizud, onnan nem tudná elvenni.
Helyedben gyűjtenék pénzt és ha elég, lelépnék, mert ez mégis milyen kapcsolat?!
"Boltba se tudok elmenni mert ugye nincs nálam pènz, de háborog ha nem főzök neki ...Èn nem vehetek semmit. Ő viszont minden hónapban kitalál valami 20-30ezer forintos szarságot hogy neki márpedig az feltètlen kell. Az összes ruhám kicsi rám, szűkek, szorítanak. "
Itt a másiknhazugságid.Ha nincs pénzed kajára,akkor bizony lefogysz.És a ruháid se szűkek lesznek,hanem lógni fognak rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!