Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elveszi a fizetèsem. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveszi a fizetèsem. Mit tegyek, hova dugjam el előle?

Figyelt kérdés
Párom minden hónapban elveszi a fizetèsemet. Ès már elegem van. Soha nincs egy forintom sem. Hiába mondom hogy nem adom oda, elszedi. Elkölti. Ès eldugdossa előlem a lakás minden furcsa pontjába. Boltba se tudok elmenni mert ugye nincs nálam pènz, de háborog ha nem főzök neki ...Èn nem vehetek semmit. Ő viszont minden hónapban kitalál valami 20-30ezer forintos szarságot hogy neki márpedig az feltètlen kell. Az összes ruhám kicsi rám, szűkek, szorítanak. Nem csoda hisz 6 èvvel ezelőtt vettem őket. Hova dugjam el előle a saját fizetèsem? Ès azt mondja folyton hogy egy háztartás vagyunk, mindent közösen kell stb... Kocsijába tankol tele, enyèmbe meg szigorúan mindig csak 5ezerèrt... Aztán ha kifogy könyöröghetek ujra napokig hogy tankoljunk már bele... Nagyon rossz ez igy. Önzösèg amit csinál. Adjatok ötleteket lègyszi

2019. jan. 17. 15:13
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
Hát nyiss saját bankszàmlát és utaltasd oda a fizetésed.Már ha nem kamu a kérdés
2019. jan. 17. 15:15
 2/45 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk... Hagyd ott, aki le se szar?
2019. jan. 17. 15:15
 3/45 A kérdező kommentje:
Ez a lefogyós választol mèg ugyanugy nem lenne saját pènzem...
2019. jan. 17. 15:19
 4/45 anonim ***** válasza:
100%
Modern és értelmes ember bankszámlán tartja a pénzét nem a párnába dugdossa.
2019. jan. 17. 15:20
 5/45 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott! Csak kihasznál.
2019. jan. 17. 15:23
 6/45 D. Brasco ***** válasza:
91%

"A kérdező kommentje:

Ez a lefogyós választol mèg ugyanugy nem lenne saját pènzem..."

Meg mondjuk valoszinuleg az eszed sem jönne meg tőle......de ahogy elnézem megérdemled a sorsod!

2019. jan. 17. 15:28
 7/45 anonim ***** válasza:
100%
Én közölném vele, hogy a te megkeresett pénzeddel nem rendelkezhet. A mérlegnek amúgy is két oldala van, ha te berakod a pénzed a közösbe ugyanúgy rakja be ő is, rakjátok közös számlára és onnan tudtok mindketten költeni. Eldugdossa a pénzed, meg neked kell érte könyörögni, ne viccelj már, ez a pasi uralkodik feletted, te meg hagyod én megmondanám, hogy azonnal vegyen vissza magából,vagy mehet amerre lát.
2019. jan. 17. 15:30
 8/45 anonim ***** válasza:
56%
"És eldugdossa előlem a lakás minden furcsa pontjába"-tehát tudod hova dugja......Vedd vissza.
2019. jan. 17. 15:36
 9/45 anonim ***** válasza:
90%
Vagyis kamu a kérdésed(9)
2019. jan. 17. 15:40
 10/45 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, eleinte vissza is szereztem ha megtaláltam valahol de általában mèg akkor este èszre is szokta venni. Megszámolja szinte minden nap ès ha hiányzik, kèrdőre von hogy hova lett?
2019. jan. 17. 15:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!