Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A helyemben hogy kezelnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyemben hogy kezelnétek ezt a helyzetet? Velem van a baj, hogy megbántva és kicsit megalázva érzem magam?

Figyelt kérdés

2 éve élünk együtt, az összeköltözés után 2 és fél hónappal a barátom arra kért, hogy ezentúl aludjunk mindig külön, másik szobában, mert egyedül akar lenni, magányra van szüksége.

engem ez bánt, azóta minden éjjel külön vagyunk.

2019. jan. 15. 18:09
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
36%

Kedves 8-as, csak azért mert te bután választottál és megcsaltak, amit legalább annyira a te sarad, mit azé aki tette, nem kell mindenki másra ráeröltetni a frusztrációd.

Ha valamit titkolni akarok, akkor miért is a külön alvás lenne a legjobb dolog? Anélkül nem lehet titkolni valamit? Elmegyek 2 órára, akkor is tudok mással irogatni. WC, zuhanyzó, rohadt sokféleképpen lehet titkolózni. Ennyiből nem lehet megmondani.

Egyébként kifejezetten sokan alszanak külön, mert van aki nem tud aludni mással egy ágyban. Néha engem is zavart, amikor még volt valaki. Meg kell beszélni és nem kell vonzani a baromságokat. Hülyének sem kell lenni, de ez így önmagában semmit nem jelent.

2019. jan. 15. 18:33
 12/34 anonim ***** válasza:
51%
"Menj haza cicafiú és aludj ott szépen egyedül."
2019. jan. 15. 18:35
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

20 év házasság után azt mondom rendben van... de így nincs. Én alig várom, hogy együtt alhassak összebújva a párommal.

Nincs ebben semmi frusztráció és nem erőltetek senkire semmit. De ez így nem normális... és pont.

És valószínűleg semmi sincs rendben, csak a kérdező magának sem vallja be.

De kb ennyi, én ezzel nem is foglalkozom tovább. További jó önámítást mindenkinek. :)

2019. jan. 15. 18:36
 14/34 anonim ***** válasza:
83%

Olyanok vagytok mint a lakótársak akik szexelnek. 10-20 év után normálisnak tartom. De 2 hónap után? Nem hiányzik a teste közelsége? Az elalvás előtti bújás, puszi stb...

Apropó! És a szex? Szex után megy mindenki a saját ágyába, vagy hogyan képzeljük el?

2019. jan. 15. 19:00
 15/34 A kérdező kommentje:

bocs, de te nem tudsz szöveget értelmezni?

leírtam már az egyik válaszomban, h. hiányzik.

2019. jan. 15. 19:07
 16/34 A kérdező kommentje:
szexelni nem csak este lehet, de ha úgy van, akkor igen, mindenki megy a saját helyére.
2019. jan. 15. 19:07
 17/34 A kérdező kommentje:

2 és fél, majdhogynem 3 hónap után.

csak a pontosság kedvéért.

jó lenne, ha ti is pontosan értelmeznétek a leírtakat.

2019. jan. 15. 19:08
 18/34 anonim ***** válasza:
87%

Ehhez azt is tudni kellene,hogy a barátodnak szüksége van magânyra alapból?Mielőtt összeköltöztetek,és együtt aludtatok valamelyikőtöknél,akkor az alvás rész szintén zavarta? Mert ha nem az típus,akkor valamiért nem szeret veled aludni.Nincs szüksége Rád.

Egyébként vannak ilyen párok,de a nagy része idősebb korban jellemzőbb.Ráadásul ott a tényleges alvásidőt töltik külön,nem pedig a jobban tudok koncentrálni kifogást hozzák.Mire akar olyan nagyon koncentrálni,ha aludni készül elvileg?Elvonul a hálóba,és elvan?Szerintem is valami problémára utal kettőtök között,ha ez 2 hònappal összeköltözés után fordult meg hirtelen.Igazából én is női ügyekre gondolnék,sutyi csetelgetés idegenekkel,ismerkedős oldal használat stb.

2019. jan. 15. 19:09
 19/34 anonim ***** válasza:
57%
#bocs magányra,nem koncentrálni,de lényegében tök mindegy
2019. jan. 15. 19:10
 20/34 A kérdező kommentje:

ki mondta, hogy koncentrálni akar???

sehol nem írtam ezt a szót.

egyeseknek itt komoly problémát okoz megérteni helyesen néhány sort.

2019. jan. 15. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!