Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A helyemben hogy kezelnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyemben hogy kezelnétek ezt a helyzetet? Velem van a baj, hogy megbántva és kicsit megalázva érzem magam?

Figyelt kérdés

2 éve élünk együtt, az összeköltözés után 2 és fél hónappal a barátom arra kért, hogy ezentúl aludjunk mindig külön, másik szobában, mert egyedül akar lenni, magányra van szüksége.

engem ez bánt, azóta minden éjjel külön vagyunk.

2019. jan. 15. 18:09
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
75%

Nem kicsit titkol valamit. Persze, tök jó a külön szoba, aztán esténként csetel valakivel.

De téged 1,5 év után kezdett el zavarni?

Istenem...

2019. jan. 15. 18:15
 2/34 A kérdező kommentje:

miért ítélkezel és minősítesz látatlanban?!

az elejétől kezdve borzasztóan zavart, nyilván!

mondtam is neki, de hajthatatlan.

2019. jan. 15. 18:17
 3/34 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként sok pár oldja meg így. Van aki nem tud rendesen pihenni ha fekszik mellette valaki. De azért 2 hónap együtt élés után nekem kicsit fura. Viszont ha ugyan úgy megvan az intimitás, a szex, az összebújás és jó a kapcsolat akkor szerintem ne aggódj ezen. Lehet, hogy ő egyszerűen ilyen típus. De ezt neked kell tudnod és megbeszélned vele. Ha neked mindenképpen van igényed arra, hogy néha együtt aludjatok akkor kössetek valamilyen kompromisszumot.
2019. jan. 15. 18:18
 4/34 anonim ***** válasza:
77%
ezért kár volt összeköltözni
2019. jan. 15. 18:18
 5/34 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nem feltétlenül csal meg (azt fifikásabban csinálná), és nem ez miatt alszik külön, ez túl átlátszó lenne.

Valami a ti kettőtök kapcsoltában nem stimmel.

2019. jan. 15. 18:19
 6/34 anonim ***** válasza:
83%
És szex az van, meg kommunikáció, közös programok?
2019. jan. 15. 18:23
 7/34 anonim ***** válasza:
75%
Ennyi információból senki nem fogja neked megmondani.. Önmagában ez nem feltétlen jelent rosszat.
2019. jan. 15. 18:25
 8/34 anonim ***** válasza:
34%

Nyugodtan le lehet pontozni, és lehet öntudatosan fröcsögni és nagy pofával kikérni... de akkor is ez van.

A pasid titkol valamit. Nem véletlen nem akar együtt aludni. És te ez ellen nem teszel semmit!?

Csak "szóltam de hajthatatlan".

Ennyi? Ennyire állsz ki magadért?

Arra is fogadni mernék, hogy ez a kapcsolat egy nagy rakás szar mint szexuális téren, mint minden téren.

És szerintem nem ez a legnagyobb problémátok.

Mint mondtam ezt is le lehet pontozni, és remegő kézzel fröcsögős válaszokat írni. :) Szolgálja lelki előmeneteled. :)

2019. jan. 15. 18:27
 9/34 A kérdező kommentje:
szex, közös progik vannak, és nagyon jók.
2019. jan. 15. 18:30
 10/34 A kérdező kommentje:
de nyilván egy párkapcsolatban az ember lánya a párja mellett szeretné álomra hajtani a fejét, hozzábújni, együtt ébredni stb.
2019. jan. 15. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!