Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyemben hogy kezelnétek ezt a helyzetet? Velem van a baj, hogy megbántva és kicsit megalázva érzem magam?
2 éve élünk együtt, az összeköltözés után 2 és fél hónappal a barátom arra kért, hogy ezentúl aludjunk mindig külön, másik szobában, mert egyedül akar lenni, magányra van szüksége.
engem ez bánt, azóta minden éjjel külön vagyunk.
Nem kicsit titkol valamit. Persze, tök jó a külön szoba, aztán esténként csetel valakivel.
De téged 1,5 év után kezdett el zavarni?
Istenem...
miért ítélkezel és minősítesz látatlanban?!
az elejétől kezdve borzasztóan zavart, nyilván!
mondtam is neki, de hajthatatlan.
Szerintem nem feltétlenül csal meg (azt fifikásabban csinálná), és nem ez miatt alszik külön, ez túl átlátszó lenne.
Valami a ti kettőtök kapcsoltában nem stimmel.
Nyugodtan le lehet pontozni, és lehet öntudatosan fröcsögni és nagy pofával kikérni... de akkor is ez van.
A pasid titkol valamit. Nem véletlen nem akar együtt aludni. És te ez ellen nem teszel semmit!?
Csak "szóltam de hajthatatlan".
Ennyi? Ennyire állsz ki magadért?
Arra is fogadni mernék, hogy ez a kapcsolat egy nagy rakás szar mint szexuális téren, mint minden téren.
És szerintem nem ez a legnagyobb problémátok.
Mint mondtam ezt is le lehet pontozni, és remegő kézzel fröcsögős válaszokat írni. :) Szolgálja lelki előmeneteled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!