Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lehetséges, hogy az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy az első szerelem a nagy Ő?

Figyelt kérdés
Volt már példa rá, hogy az első párkapcsolat akár egyik, akár mindkettő fél számára az Igazi?
2019. jan. 11. 17:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Szüleim 16 évesen jöttek össze, most 65 évesek, és boldogan megvannak. Biztos kellett kompromisszumot hoznia mindkettőnek, de szeretik egymást és ez a lényeg.
2019. jan. 11. 17:28
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Lehet,igen.
2019. jan. 11. 17:37
 3/14 anonim ***** válasza:
41%

Igen. En a ferjemnek elso,vagyok.

Nekem is volt elotte kapcsolatom, de szivemre teszem a kezem, nem volt szereleme. Szoval meg ram is igaz.

2019. jan. 11. 17:38
 4/14 anonim ***** válasza:
12%

A nagy ő ennek a kategóriának ugyan az, mint a hardverekben a kihajtsa/nem hajtsa. Nincs ilyen. :D

32/f

2019. jan. 11. 17:43
 5/14 anonim ***** válasza:
62%
Az igazi az lesz, akiért teszel, hogy az legyen. Egy párkapcsolat mindennapos munka. 0 tapasztalattal baromi nehéz egy kapcsolatot hosszútávon fenntartani. Egyszerűen csak rengeteget kell fejlődni és tapasztalni ahhoz előző kapcsolatokból, hogy hosszú távon működőképes kapcsolatot tudj kialakítani valakivel. Sokan azért maradnak az első párjukkal, mert nem gondolják, hogy találnának mást. Vagy mert nem is ismerik fel a komoly problémákat a párjuk viselkedésében, hiszen nincs mihez viszonyítaniuk, azt hiszik az a normális. Biztosan van ellenpélda. De nagyon nagyon kevés olyan ember van, akinek elsőre is jól megy minden. A jó kapcsolat is olyan mint bármi más, tapasztalat kell hozzá.
2019. jan. 11. 17:45
 6/14 anonim ***** válasza:
70%

Lehet ilyen..

Szüleim 32F-23N voltak és elsők egymásnak, mai napig odavannak ha nem látják egymást 2 napig és 74-65 évesek..

Egyre többet foglalkoztat egyébként, hogy hogyan csinálták..

Mindenesetre nem lesz könnyű továbbvinnem ezt a hagyományt..

25F

2019. jan. 11. 17:53
 7/14 anonim ***** válasza:
26%

#6. Sztoriztasd meg őket :)

32/f

2019. jan. 11. 17:56
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem a nagy Ö az elsö volt! Erre 15 evvel késöbb jöttem rá, és ő is! Az a baj hogy a körülmények nem engedik hogy ujra együtt legyünk! Iszonyatos szenvedes...
2019. jan. 11. 18:10
 9/14 anonim ***** válasza:
70%
#7 szoktam..de nyilván már más világ van..ha őszinték vagyunk, kimondjuk, hogy ilyen szempontból nem lett könnyebb az élet..magamról is tudom..
2019. jan. 11. 18:15
 10/14 anonim ***** válasza:
26%

#8. Hatalmasnagy ő lehet, ha holmi körülmények közétek állhatnak, ti bedig belenyugodtok.

32/f

2019. jan. 11. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!