Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartós egy olyan kapcsolat, ahol 1 hónapnyi járás után összeköltöznek, van tapasztalat?
Itt szerintem nem az 1 havi járás után való összeköltözés az, ami miatt ez a kapcsolat(féleség) nem túl bizalomgerjesztő. Én 2 hete ismertem (az meg hol van még a járástól) a párom, amikor összeköltöztünk, ez volt 3 éve, most fogunk összeházasodni tavasszal. Ezen semmi sem múlik, van, aki évek óta együtt jár valakivel, aztán fél évvel az összeköltözés után szakítanak.
Viszont az, hogy ilyen hamar, és közben még neked írogat, na meg gyanús, hogy igazából csak a lakhatásért csinálja, az nekem nem túl biztató. Viszont az sem, hogy te egy ilyen alak (és a börtönviseltség csak egy a sok ellene felhozható érv közül) miatt érzed rosszul magad.
Szerintem tojd le magasról, hogy nekik összejön-e vagy sem, lépj tovább, felejtsd el ezt a pasit, minden szempontból jobban jársz (egyáltalán, mit tud az ilyen, hogy ennyire nehéz tőle elszakadnod?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!