Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tapasztalatlan vagyok ennyi idősen?
Volt egy több éves kapcsolatom ami első kapcsolat volt. A kapcsolatban nem nagyon fejlődtem semmit szex terén. Viszont most vége lett.
Mit tegyek tapasztalatlanul ennyi idősen?
Manapság már a tizenévesek is olyan tapasztaltak nem hogy a korombeliek..
Így hogy vàgjak neki egy új kapcsolatnak?! Olyan megalàzó hogy semmihez nem értek.
22L
ne izgulj ,nem lesz baj ,egy kedves ,szerető férfinél ez nem gond....
tanítgatni amúgy is nagyon izgató egy nőt
Ne csináld már! Te pont így vagy jó, ahogy vagy. :D Majd egy új kapcsolatban "összecsiszolódtok" az adott partnereddel. Nem lesz ott gond. :)
25F
Annyi idősen, mint te, még én is tapasztalatlan voltam.
31 évesen már nem vagyok :)
Eut felwjtsd elegy, nem vagy az! A kovetkezo pároddal ugyis máshofy kell majd szeretkezned is, mert mások az igényei, a vérmérséklete, minden.
Én is azt gondoltam, gáz vagyok az ágyban - exnek kb. nem volt szexuális kultúrája -, féltem is, hogy a párom mit gondol, de teljesen más a valoság. Velem tehet olyat is, amit az exeivel nem, és én is teljesen máshogy állok a szexhez, vadabb vagyok, amit az o szenvedélyessége hozott ki belolem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!