Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Megbántad valaha, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántad valaha, hogy nem léptél ki (időben) egy hosszú párkapcsolatból?

Figyelt kérdés
Főleg, ha közben más is megtetszett... Mi bírt rá a maradásra? Megérte? 5-10 évre gondolok, amiben nincs házasság és gyerek sem.

2019. jan. 8. 10:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Meglepő, hogy ilyen sokan élnek/éltek rossz kapcsolatban hosszú ideig...
2019. jan. 8. 20:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Most éppen abban a helyzetben vagyok, hogy áldom magam, hogy nem léptem ki a kapcsolatból. Nehéz időkben bazijól tud jönni egy társ... 😃
2019. jan. 9. 01:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen! Ha megegyszer ujrakezdhetnem, szoba sem allnek vele. Nem voltunk egymashoz valok, de mivel neki biztos szex kellett en pedig kapcsolatfuggo vagyok benneragadtunk. O szakitott 6 ev utan, kar hogy en erre nem voltam kepes..az elso hat honap utan.

Ezalatt aki igazabol tetszett nekem osszejott egy lannyal, akit lassan eljegyez.

Shit happens 27L

2019. jan. 9. 17:44
 14/14 anonim válasza:

Igen...hat és fél év után 24 évesen léptem ki (első kapcsolatom), de már négy évnél meginogtam - akkor vettünk közösen lakást és azt hittem, csak amiatt pánikolok, hogy ez mekkora lépés. Visszagondolva már akkor éreztem belül, hogy nem vele fogom leélni az életem.

Mikor megismertem a jelenlegi páromat (aki már a vőlegényem), akkor rögtön szakítottam az exemmel. Addig csak szimplán lapos volt a dolog, de ekkor jöttem rá, hogy már tényleg nem szeretem. Lelkileg megterhelő időszak jött utána, mire mindent elrendeztünk, de hálás vagyok a sorsnak, hogy így alakult az életem.

2019. jan. 16. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!