Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántad valaha, hogy nem léptél ki (időben) egy hosszú párkapcsolatból?
Igen! Ha megegyszer ujrakezdhetnem, szoba sem allnek vele. Nem voltunk egymashoz valok, de mivel neki biztos szex kellett en pedig kapcsolatfuggo vagyok benneragadtunk. O szakitott 6 ev utan, kar hogy en erre nem voltam kepes..az elso hat honap utan.
Ezalatt aki igazabol tetszett nekem osszejott egy lannyal, akit lassan eljegyez.
Shit happens 27L
Igen...hat és fél év után 24 évesen léptem ki (első kapcsolatom), de már négy évnél meginogtam - akkor vettünk közösen lakást és azt hittem, csak amiatt pánikolok, hogy ez mekkora lépés. Visszagondolva már akkor éreztem belül, hogy nem vele fogom leélni az életem.
Mikor megismertem a jelenlegi páromat (aki már a vőlegényem), akkor rögtön szakítottam az exemmel. Addig csak szimplán lapos volt a dolog, de ekkor jöttem rá, hogy már tényleg nem szeretem. Lelkileg megterhelő időszak jött utána, mire mindent elrendeztünk, de hálás vagyok a sorsnak, hogy így alakult az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!