Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Megbántad valaha, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántad valaha, hogy nem léptél ki (időben) egy hosszú párkapcsolatból?

Figyelt kérdés
Főleg, ha közben más is megtetszett... Mi bírt rá a maradásra? Megérte? 5-10 évre gondolok, amiben nincs házasság és gyerek sem.

2019. jan. 8. 10:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Meg..

Tulsagosan ragaszkodtam es feltem az ujtol.. mar egyutt eltunk es nagyon nehez volt uj eletet kezdeni..

2019. jan. 8. 10:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem léptem ki és bánom már, mert szörnyű volt a kapcsolatunk 7 év után (nem más miatt), vége lett hálistennek.

Amikor az ember már máson nagyon elgondolkozik ott baj van

2019. jan. 8. 10:32
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon! 7 év után szakìtottam, pedig 1 hónap után kellett volna! Akkor mutatkozott meg az első jele annak, hogy nem lesz ez így jó... úgy 2 év múlva kicsit jobb lett, aztán már csak teltek a napok, hónapok... Nagyon nagy hiba volt!!!!!!
2019. jan. 8. 11:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megcsalt, kb végighazudta a kalcsolatot, de én erről csak utólag tudtam. Csak annyit éreztem, hogy valami nincs rendben és boldogtalan vagyok, de lépni nem mertem. 2,5 év kuka.
2019. jan. 8. 11:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg.8 év volt.Pont a 20as éveimben. Előbb kellett volna kapcsolnom
2019. jan. 8. 11:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg.Az elején ki kellett volna lépni,már akkor éreztem hogy gáz van,de kellett egy támasz szerintem,ezért maradtam.A legrosszabb kapcsolatom volt az összes közül,lelkileg még mindig padlóra vág ha belegondolok,hátráltatja hogy új embert ismerjek meg.(5 év volt)
2019. jan. 8. 11:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 7 év után lett vége, de 4-5 környékén már előjöttek olyan problémák amik miatt utána csak szenvedtünk.
2019. jan. 8. 11:53
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem. 1 évig vaciláltam, 3 év kapcsolat után, de utólag sem gondolom, hogy akkora nagy probléma lett volna. Nyilván nem volt már értelme, leszűrtem sok tanulságot, de ezeket enélkül nem tanultam volna meg, így nem gondolom, hogy kidobott idő. Csak én tanultam nagyon lassan.

27N

2019. jan. 8. 13:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

5 és fél évet voltunk együtt, 2-3 év után kellett volna szakítanom.

Szerettem nagyon, azért kapott újabb és újabb esélyeket, mert nem akartam elfogadni, hogy nem tud változni, pedig mélyen legbelül tudtam.

Olyan volt, mint egy nagy gyerek, semmi felelősségvállalás, semmi jövőkép. Halogatás, mának élés... alkalmi munkák, élvezeti cikkek (alkohol, cigaretta), számítógépes játékok... közben pedig nyavalygás, amiért nem haladunk előre, nincs házunk, nem nyaralunk, stb.

Amikor már többszáz ezer Ft-ot ellopott tőlem, akkor nyílt fel véglegesen a szemem, és hagytam el.

28N

2019. jan. 8. 13:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Inkább azt sajnálom, hogy nem tanítják meg az embert fiatal korában hogyan keressen magának párt.

Milyen szempontok alapján próbáljon keresgélni és persze ismerje önmagát is, számára mi lenne a megfelelő és mit tud nyújtani a másiknak.

2019. jan. 8. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!