Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ev fordulonk lesz. Mit vegyek a paromnak? Mar egyutt elunk es jon a baba de nem szeretne nagy dobra verni mert van mire kolteni.21eves ferfinak lenne az ajandek
Nem vesztegetitek az időt annyi biztos...
Ha van valami hobbija, azzal kapcsolatosan valamit, ha esetleg szeret valamilyen italt, akkor azt pohàrral, esetleg gravíroztatva.
Mit nem szeretne nagy dobra verni? Szerintem rosszul használod a kifejezést.
Egyébként a te gyereked apja, a te párod, neked kell ismerni annyira, hogy minek örülne.
Nem kapkodtàtok ti el egy picit ezt a babadolgot?
Ha a fiú 21 éves, te se igen vagy sokkal több.
Amúgy #1 vagyok, írtam egy ajàndéktippet.
De könyörgöm, neked kell ismerni, plàne, hogy jön a baba, talàn ideje lenne tudnod mit szeret.
Én is fiatalon lettem anya, 25 évesen, de felnőtt férfinek szültem, nem egy épp tinikorból kilépett "gyereknek".
Hova siettek ennyire?
hála, hogy a gyékások egy ajándéktipp helyett megpróbálnak megingatni egy boldog párkapcsolatban, felelősen gyermeket vállaló kismamát a döntése helyességét illetően..
kérdezem én, t. gyökér válaszoló: valami fog változni pozitív irányba miután kifejezed a nemtetszésedet? vissza tudnád csinálni ha te lennél terhes? az anyának jót tesz? a magzatnak jót tesz egy ilyen külső vélemény? akkor tulképp tényleg egy bunkó, rosszakaró vagy?
hogy mit adj neki? semmi drágát mert az fájni fog, tudja, hogy be kell osztani a pénzt. mondjuk valami hasznosat vegyél neki amit sejtesz, hogy mostanában venni akar mert kell..bármi lehet
21 éves gyerek mire mer gyereket vàllalni könyörgöm?
Csalàdi pótlékra meg GYES-re?!
Gyereknek gyereket csinàlni, ahhoz van eszük.
Ha te ezt helyesnek gondolod, remélem a te gyereked is gyerekként fog nemzeni/szülni.Akkor gondolom nem fogsz örömödben ugrálni.
nem írta, hogy éheznek, te agymentes kivitel..
képzeld vannak akik olyan korban akarnak gyereket amikor azt a legkönnyebb kihordani, felnevelni..
!!NE!!SZÓLJ!!BELE!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!