Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ev fordulonk lesz. Mit vegyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bogi1444 kérdése:

Ev fordulonk lesz. Mit vegyek a paromnak? Mar egyutt elunk es jon a baba de nem szeretne nagy dobra verni mert van mire kolteni.21eves ferfinak lenne az ajandek

Figyelt kérdés

2019. jan. 8. 08:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Nem vesztegetitek az időt annyi biztos...

Ha van valami hobbija, azzal kapcsolatosan valamit, ha esetleg szeret valamilyen italt, akkor azt pohàrral, esetleg gravíroztatva.

2019. jan. 8. 08:44
 2/13 anonim ***** válasza:
85%

Mit nem szeretne nagy dobra verni? Szerintem rosszul használod a kifejezést.

Egyébként a te gyereked apja, a te párod, neked kell ismerni annyira, hogy minek örülne.

2019. jan. 8. 08:55
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Az a baj,hogy a pasidnak se tudod eldönteni mit vegyél,pedig elvileg ismered.De még erre jön a gyerek is erre.Mi lesz ebből?
2019. jan. 8. 09:16
 4/13 anonim ***** válasza:
25%
Én ilyen esetekben mindig a meglepetés cumit ajánlom, főleg most, hogy egyre óvatosabban lehet ugrabugrálnotok az ágyban... Ez mindig nagy sikert fog aratni, és nem kerül semmibe. Egy nagy nyelés, és nem marad utána semmi egyéb, csupán egy kellemesen megborzongató gondolat akár hetek-hónapok múltán is a párod számára, jó esetben mindkettőtök számára...
2019. jan. 8. 11:01
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Inkább fogalmazni meg helyesen írni tanultál volna meg, ha már a védekezés nem működött. Majd kitalálsz valami szép ajándékot magadtól, ha megjön a segélyke.
2019. jan. 8. 11:12
 6/13 anonim ***** válasza:
36%

Nem kapkodtàtok ti el egy picit ezt a babadolgot?

Ha a fiú 21 éves, te se igen vagy sokkal több.

Amúgy #1 vagyok, írtam egy ajàndéktippet.

De könyörgöm, neked kell ismerni, plàne, hogy jön a baba, talàn ideje lenne tudnod mit szeret.

Én is fiatalon lettem anya, 25 évesen, de felnőtt férfinek szültem, nem egy épp tinikorból kilépett "gyereknek".

Hova siettek ennyire?

2019. jan. 8. 11:21
 7/13 anonim ***** válasza:
6%

hála, hogy a gyékások egy ajándéktipp helyett megpróbálnak megingatni egy boldog párkapcsolatban, felelősen gyermeket vállaló kismamát a döntése helyességét illetően..

kérdezem én, t. gyökér válaszoló: valami fog változni pozitív irányba miután kifejezed a nemtetszésedet? vissza tudnád csinálni ha te lennél terhes? az anyának jót tesz? a magzatnak jót tesz egy ilyen külső vélemény? akkor tulképp tényleg egy bunkó, rosszakaró vagy?

hogy mit adj neki? semmi drágát mert az fájni fog, tudja, hogy be kell osztani a pénzt. mondjuk valami hasznosat vegyél neki amit sejtesz, hogy mostanában venni akar mert kell..bármi lehet

2019. jan. 8. 13:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább szervezz valami közös élményt, egy közös kirándulást vagy ünnepibb vacsorát, amit szerettek. Ha ragaszkodsz a tárgyi ajándékhoz, akkor a hobbijához, érdeklődési köréhez kapcsolódó apróságot is vehetsz neki, de ehhez neked kell ismerned, mit szeret.
2019. jan. 8. 14:00
 9/13 anonim ***** válasza:
51%

21 éves gyerek mire mer gyereket vàllalni könyörgöm?

Csalàdi pótlékra meg GYES-re?!

Gyereknek gyereket csinàlni, ahhoz van eszük.

Ha te ezt helyesnek gondolod, remélem a te gyereked is gyerekként fog nemzeni/szülni.Akkor gondolom nem fogsz örömödben ugrálni.

2019. jan. 8. 18:05
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

nem írta, hogy éheznek, te agymentes kivitel..

képzeld vannak akik olyan korban akarnak gyereket amikor azt a legkönnyebb kihordani, felnevelni..

!!NE!!SZÓLJ!!BELE!!

2019. jan. 8. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!