Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzékeny vagyok vagy jogosan háborodok fel?
Dolgozol még? Lehet kéne, és akkor nem gondolkodnál annyit. ;)
2017. máj. 9. 10:17
2/14 A kérdező kommentje:
Hát többet mint te az biztos ;)
erre akkor kellett volna godnolni mielőtt felcsináltatod magad.
2017. máj. 9. 10:24
Napi 10 órát dolgozom átlagban munkahelyen, otthon meg még heti 20-at, vannak egyéb elfoglaltságok is, csak most szabad heten van a túlórák miatt. Egyébként nem bunkóságból írtam, csak munka mellett tényleg nincs sok idő néha másra. Szóval ezzel most mellélőttél. ;)
2017. máj. 9. 10:24
Most akkor az a probléma, hogy van egy csaj, akit meg akart dugni, mikor külön voltatok, de nem is dugott meg végül, és azon felül hogy Facebookon ismerősök, nincs is köztük semmi kapcsolat?
Mert ha ennyi, akkor mondjuk azt, hogy igen, extrém túlérzékeny vagy, talán mert a terhességgel mások a hormonjaid.
2017. máj. 9. 10:37
azért kíváncsi lennék mi lenne ha ő olvasna bele a beszélgetéseidbe ? :D hahhaha :D
mejd tömnéd a fejét a tipikus női szöveggel mi: ajj hagyd már csak beszélgetünk, meg régi barátom...most nenm beszélhetek senkivel? burokba akrsz zárni? ne legyenek barátaim azt akarod...?
azta piszkos k/*/rva álszentes női felfogását neki! :D
2017. máj. 9. 10:55
Ezt most én sem értem teljesen... meg akart dugni valakit, amikor szingli volt, nem tette, te beleolvastál a levelezésébe a csajjal, ami igazából nincs is (?), és ezért most ki vagy borulva?
2017. máj. 9. 10:58
Ennyi hülyét. Kérdező én megértelek, én is így éreztem. Mi 1 hónapig voltunk külön , ő addig megakart dugni egy nőt, de a csajnak volt pasija. Mikor összejöttünk érdekes módon a csajjal a beszélgetéseket törölte.. am nagyon szerethetett ha egy hét után mást akart dugni.. Ilyennek tényleg nem érdemes gyereket szülni, és ezt nem bántásból mondom, én is majdnem teherbe estem a gyökér exemtol, de szerencsére én okosabb voltam. 22/L
2017. máj. 9. 11:27
Alapból megvan a véleményem ezekről a "tartsunk egy hét szünetet" ötletekről. (Miért, mi fog történni egy hét alatt, megszűnnek a konfliktusok, elpárolognak a nézeteltérések, vagy mi?)
Aztán arról is, hogy a párok miután megcsinálták ezt a hülyeséget, hogy szünetet tartanak, ekézik egymást, hogy ki hány ellenkező neműre nézett rá az egy hét alatt.
Most utólag meg fennakadni valamin, ami nem történt meg és azóta sincs... Hát izé.
Az istenért, próbáljatok már megkomolyodni, még mielőtt világra jön az a szegény kölyök, mert a végén neki kell felnevelni titeket, és nem fordítva...!
2017. máj. 9. 11:50
Ha már most féltékeny vagy, mi lesz az utolsó hónapban, amikor már dinnyepocakod és oszloplábaid lesznek? Vagy mi lesz így a gyermekágyas időszakban? Egy gyermekágyas kismama nem éppen vonzó a kötényhasával, a nyúzott melleivel, a tejfoltos pólójával, a gigamega betéttel a nagyibugyiban. (Most az más kérdés, hogy egy gyermekágyas nőnek nem is az a dolga, hogy szexi legyen). Lazíts egy kicsit, mert be fogsz így csavarodni. Bízz egy kicsit kettőtökben! Ha meg nem megy, inkább váljatok el. Inkább legyél egy nyugodt egyedülálló anyuka, mint egy féltékenykedő házisárkány.
2017. máj. 9. 12:53
Kapcsolódó kérdések: