Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzékeny vagyok vagy jogosan háborodok fel?
Szerintem kérdezz rá. Az a legegyszerűbb. Lehet, hogy csak nem törölte az ismeretséget.
Igen, hülyeség ez a szünet tartás, amennyiben kikacsintgat az egyik fél. Ha igazán szeretne, nem akart volna másra rámászni.
Ezen akkor kellett volna agyalni, mielőtt teherbe esel egy olyan embertől akivel már egyszer véget ért a kapcsolatod. (ha 1 hétre akkor annyira, de akkor is véget ért, külön voltatok). És ha ez még önmagában nem lenne elég, ennyi idő elég is volt, hogy elkezdjen más csaj után nyálat csorgatni. Marhára szerethet biztos....
Jogosan félsz. Ha 1 héten belül meg akart dugni másik nőt szakítás után, akkor ettől már a megcsalás sincs messze. Hacsak már meg nem tette. De gyakorlatilag magadnak köszönheted.
És mit láttál a levelezésben most? Vagy csak azt, hogy ismerősök.
Az én páromnak is van olyan ismerőse, akinél próbálkozott régebben. Csöppet sem zavar, hogy ismerősök, mert tudom, hogy engem szeret. Nálunk is épp jön a baba.
Mindenesetre az sokat elárul, hogy egy hét különlét alatt máris le akart feküdni valaki mással.
Túl érzékeny vagy... de én de értek mindent.
Egy hét szünet? Az szakítás volt, válás, vagy kiküldetés?
Ha azóta nem kommunikálnak semmit, akkor miért is aggódnál?
Szerintem a babára próbálj koncentrálni, az fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!