Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi hogyan reagálná le ezt? F42 N35
Van egy hajas babám a hálónkban, amit férjem nem szeret. Egy nap a távollétemben a fal felé fordította.
Erre fel én az ágy alá raktam a babát felfelé néz pont a férjem alatt fekszik...
Kivágnám a francba. Én sem szeretem az ilyen babákat, ha alvás közben "néznek". Nagyszüleimnél is volt ilyen és mindig beraktam a szekrénybe, ráraktam egy takarót vagy arccal lefelé raktam le a székre.
A szívbaj kerülget, ha egy ilyen baba néz álmomban. Még horrorfilm is készült ilyenből.
Hehe, mint nagy horrorfan, én bírnám az ilyet. :)
https://www.youtube.com/watch?v=paFgQNPGlsg
mit szólna ilyen babához? :)
Fognám azt a xart és leküldeném az ágdarálón.
30/f
Bocs, de erről nekem is egy parásabb horror jutott eszembe. :D
Nekem is vannak plüsseim, olyan is van, amelyik a szekrényen ül és az ágyat bámulja, de valahogy egy plüss mégsem olyan, mint egy baba. Talán azért, mert kevésbé humanoid.
Most visszagondoltam, amíg kamaszként a porcelánbabákat gyűjtöttem, azok is mindig polcon vagy íróasztalon ülnek. Adott esetben a hálóba nem költöztetném őket.
Ez nem megoldás, hogy kiköltözik a miss démon a nappaliba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!