Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagalna erre egy ferfi?
Eppen rendeliben ulok....es nagy unalmamban elgondolkoztam egy orultsegen :D
Egy betegszallito pasi segitett nekem megkeresni az adott rendendelot es O van mellem rendelve hogy kisergessen nehogy rosszul legyek.
Nos meghegyzet khm... Kolcsonos a szimpatia :)
Megtudtam h kapcsolatban el.
De orultseg...de mit szolna hozza ha minden elozmeny nelkul megcsokolnam a liftben majd ennyit mondabek hogy "koszi a felvigyazast.szia'"
Persze nem mernem megtenni...
Csak elgondolkodom rajta h mit reagalna ?
Meglepodne. Visszacsokolna...eltolna??
Tom szorakoztato h amig varok a sosomra az orvosnal.ezen agyalok :D
Hogy tudtad meg ilyen hamar,hogy kapcsolatban él??
Én nem merném megtenni...
Tedd meg helyettem és meséld el mi volt :D
Kerdeztem hova valosi.
Amkor mondta h hol szuletett es ide a csaja miatt koltozott.
Ahhh en sem merem megtenni :D
"Megtudtam h kapcsolatban el."
Szerintem ne tedd meg. Neked se tetszene ha lenne barátod és idegen lányok akarnák megcsókolni.
Tegyük fel hogy van kapcsolatod, és szereted a párod. Akkor se zavarna, mert most ezzel ezt mondod, ez így elég gáz... Ezzel csak a kapcsolathoz való állásodat minősíted...
Kérdésre válaszolva: Számomra roppant kellemetlen lenne... Csak néznék egyet, és vagy kimondanám vagy magamba gondolnám, ez meg mi volt...
De lásd hatost, ő rögtön dobná is a nőjét, szóval ennyire mások vagyunk :)
De szerintem aki könnyen vált az nem stabil, és nem lehet mellette tervezni se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!