Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan érzéssel meg a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érzéssel meg a párommal, hogy ideje lenne átgondolni a, hogy mit vár az élettől, mik a céljai?

Figyelt kérdés

Arra gondolok ,hogy 32 évesen neki a legfontosabb,hogy délig aludjon és amíg nem indul el munkába addig tv-t néz vagy telefonszám,amikor hazaér ugyanez.

Közben arról beszél,hogy családot szeretne,de mikor?? Elfelejti,hogy 32 éve éli az életet és nem jövő héten kezdődik.

2019. jan. 5. 20:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%
Leülsz és megbeszéled vele. Kérdezd meg tőle ugyanezt!
2019. jan. 5. 23:28
 12/19 anonim ***** válasza:
55%
8-as mondta jól.Egyébként ha délutános vagyok és a gyerek oviban délelőtt én is fekszek tv-zek legtöbbször.Mi van akkor?Ez a 40/N olyan sötét mint a föld.
2019. jan. 6. 06:51
 13/19 anonim ***** válasza:

Közös programok vannak? Házimunkából kiveszi a rèszèt? Vagy neki csak annyi az èlet, hogy eljár dolgozni?

Azzal nincs baj, hogy tv-zik, de hogy dèlig ágyban fetreng, ès a munkába járáson kívül semmi èrdemleges dolgot nem csinál, az elèg gáz.

2019. jan. 6. 08:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Azért itt olyan kérdés is felmerül bennem,hogy ha ennyire eltérő gondolkodásod és érdeklődésed van,akár aktívabb,akkor mi a fenéért vagytok együtt?Nem méghogy családban gondolkodsz vele.Lehet csak veled nem tud kiteljsedni,és megemlítette,hogy szeretne majd gyereket,de talán nem is veled képzeli azt el.Azért eléggé le lett húzva a pasi egy 5 mondatos leírás alapján.(8)
2019. jan. 6. 09:00
 15/19 A kérdező kommentje:

Tehát akkor tisztázzuk..

Már leültem vele,megpróbáltam megbeszélni,de az volt a válasza ,hogy nem telefon ízük sokat és neki is kell pihenni,én a szabad napokon mosol,takarítók,stb.

Egy héten egyszer megpróbálunk elmenni valahova enni vagy ilyesmi de az is csak 1-2 óráig tart ennyi időt szán rám egy héten ,amin ténylegesen velem foglalkozik.

A testvérének van 3 kisbabaja és imádja őket és azt mondja ,hogy velem szeretne családot,csak azt érzem ,hogy valami tapsra vár ,hogy valaki szóljon neki ,hogy most van itt az ideje.

2019. jan. 6. 18:53
 16/19 A kérdező kommentje:
Ja és kétnaponta eljár Kondiba akar éjszaka is
2019. jan. 6. 18:55
 17/19 anonim ***** válasza:
63%
Muci te ingyen luk és elláto vagy neki, nem akar veled meletted keresi azt akivel akar..
2019. jan. 6. 19:01
 18/19 anonim ***** válasza:
47%
Én nem nagyon tudok rájönni a problémára, olyanokat írsz hogy néha esztek van mikor alszotok párod kondizik néha ide mentek oda mentek...Mi a kérdésed?
2019. jan. 6. 19:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Mostmár èn sem teljesen èrtem. Akkor az a bajod tulajdonkèppen, hogy nem most akár bele vágni a családalapításba?
2019. jan. 6. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!