Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érzéssel meg a párommal, hogy ideje lenne átgondolni a, hogy mit vár az élettől, mik a céljai?
Arra gondolok ,hogy 32 évesen neki a legfontosabb,hogy délig aludjon és amíg nem indul el munkába addig tv-t néz vagy telefonszám,amikor hazaér ugyanez.
Közben arról beszél,hogy családot szeretne,de mikor?? Elfelejti,hogy 32 éve éli az életet és nem jövő héten kezdődik.
Közös programok vannak? Házimunkából kiveszi a rèszèt? Vagy neki csak annyi az èlet, hogy eljár dolgozni?
Azzal nincs baj, hogy tv-zik, de hogy dèlig ágyban fetreng, ès a munkába járáson kívül semmi èrdemleges dolgot nem csinál, az elèg gáz.
Tehát akkor tisztázzuk..
Már leültem vele,megpróbáltam megbeszélni,de az volt a válasza ,hogy nem telefon ízük sokat és neki is kell pihenni,én a szabad napokon mosol,takarítók,stb.
Egy héten egyszer megpróbálunk elmenni valahova enni vagy ilyesmi de az is csak 1-2 óráig tart ennyi időt szán rám egy héten ,amin ténylegesen velem foglalkozik.
A testvérének van 3 kisbabaja és imádja őket és azt mondja ,hogy velem szeretne családot,csak azt érzem ,hogy valami tapsra vár ,hogy valaki szóljon neki ,hogy most van itt az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!