Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan érzéssel meg a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érzéssel meg a párommal, hogy ideje lenne átgondolni a, hogy mit vár az élettől, mik a céljai?

Figyelt kérdés

Arra gondolok ,hogy 32 évesen neki a legfontosabb,hogy délig aludjon és amíg nem indul el munkába addig tv-t néz vagy telefonszám,amikor hazaér ugyanez.

Közben arról beszél,hogy családot szeretne,de mikor?? Elfelejti,hogy 32 éve éli az életet és nem jövő héten kezdődik.

2019. jan. 5. 20:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
Leülsz vele szemben egy bögre teával és elartikulálod neki. Ha nem fogja fel keress vkit, akinek sikerült "felnőni".
2019. jan. 5. 20:59
 2/19 anonim ***** válasza:
81%

Sehogy.

Gondold át te, hogy mit vársz az élettől és mik a terveid, és abba mennyire illik bele egy óriásbébi.

2019. jan. 5. 20:59
 3/19 anonim ***** válasza:
23%
Nem illetek őssze ő nyugodt életet akar,kényelmet, te meg gyereket nyügőt,engedd el.
2019. jan. 5. 21:02
 4/19 anonim ***** válasza:
68%

Az a baj, hogy ha egy 32 éves embernek magától erre nincsen affinitása akkor ha az égtől a földig pattogsz akkor sem lesz. Ez sajnos nem olyasmi, amire rá lehet venni valakit. Vagy maximum is ideig óráig lesz változás. Én azt tanácsolnám neked, hogy lépj ki ebből a kapcsolatból. Nem fogsz tudni tervezni vele soha. Olyanokba gondolj bele például, hogy ha gyereketek lesz semmit nem fog neked segíteni. És előbb-utóbb be fogsz sokallni. Inkább most vess ennek véget mint pár év múlva gyerekkel.

Persze, lehet neki ultimátumot adni, de szerintem ha ilyenekhez kell nyúlni ott már régen nincs értelme az egésznek. És szerintem simán csak meg fog sértődni rajta. Sajnos ez egy olyan helyzet amiből vagy egyedül tör ki vagy sehogy.

2019. jan. 5. 21:02
 5/19 anonim ***** válasza:
13%

Nálunk nincs gyerek mivel meddő vagyok szerencsére,de van millio más dolog,ami jobb,egy életre szóló tehernél.

40N

2019. jan. 5. 21:03
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Az van, hogy ő olyan családot szeretne amiért nem kell megmozdulni.Ha annyira hülye leszel, hogy szülsz neki, ő lesz a kettes számú csecsemőd, csak ő nem fog kirepülni 20 év múlva. Sok boldogságot!🙂
2019. jan. 5. 21:08
 7/19 anonim ***** válasza:
79%
#5 azért mert te meddő vagy attól még nem fogod megmagyarázni egy nőnek, aki anya akar lenni, hogy ez egy teher. Neked lehet, hogy az lenne, de más nem cserélné le ezt a "terhet" semmire.
2019. jan. 5. 21:08
 8/19 anonim ***** válasza:
9%

Hát azért én nem merném ezt garantálni,hogy azért mert most az érdeklődése azokra korlátozódik,amit kèrdező írt, az már azt is jelenti,hogy a gyerekkel sem fog foglaljozni,és hogy semmivel nem lehet ezt a pasit kimozdítani a kis világából.Ahogy egy várandós nőről se tudja senki biztosan megmondani hogy mekkora jó anya lesz,aki törődik a gyerekével.Így a pasiról se.Aztán meg puff szülés utáni depresszió,és egyéb gyerekneveléssel kapcsolatos hiányos képességek.

Szóval én nem írnám le ezt a pasit se olyan hamar.Ilyenkor mindig kíváncsi lennék a másik fél mit mesélne el a kapcsolatukról.

2019. jan. 5. 21:10
 9/19 anonim ***** válasza:
55%
Előző akkor keressen apa jelöltet az emlitett pasi maga is gyerek és kényelmet akar nem gyereket borítékolom.
2019. jan. 5. 21:10
 10/19 anonim ***** válasza:
20%
Na borítékolt,és majd kibontjuk 5 év múlva.
2019. jan. 5. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!