Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék össze költözni párommal. Volt börtönben és ez végett elvehetik tölem a fiam? Pl. Gyámügy. Nagyon nem szeretném ha elvennék tölem.
Miért vagy börtön töltelékkel, ha ennyire félted azt, hogy elveszik a gyereked? :) Annyi normális pasi van, miért ez kell neked?
Amúgy szerintem nem. Munkahelyen van szerintem ilyen szinten megkülönböztetés. Szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz. Hiszen romáknál is van, hogy börtönbe volt, azt kijön, megy vissza a családjához.
Persze, nyugodtan szabadíts egy börtöntölteléket a gyerekedre, öröm lesz vele együtt élni.
Utána meg írhatod ki naponta a kérdéseket, hogy nem tudsz költözni, kihez fordulhatsz.
Ez mekkora hülyeség ez a börtöntöltelék duma. Tudod miért ült vagy neked az mindegy? Van aki volt börtönben baleset okozásáért amit nem direkt okozott, figyelmetlen volt. Van aki adósságért mert nem tudott törleszteni nagyobb összeget, bár az ő felelőssége de nem kifejezetten bűnöző, stb. lehetne sorolni. Attól, hogy valaki volt börtönben nem muszáj, hogy egy agresszív primitív ember legyen.
Szerintem nem veszik el a gyerekeket hacsak a párod nem súlyos a gyerekekre kihatással levő dologért ült..ilyen pl. a pedofília, drogfüggőség- kerekedés stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!