Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szeretnék össze költözni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék össze költözni párommal. Volt börtönben és ez végett elvehetik tölem a fiam? Pl. Gyámügy. Nagyon nem szeretném ha elvennék tölem.

Figyelt kérdés
2018. nov. 27. 11:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért sztm nem mindegy miért ült! Fegyőr/nevelő voltam 3 évig börtönben. Rengeteg különbség van rab és rab között! Még gyilkos és gyilkos közt is!
2018. nov. 27. 12:50
 12/25 A kérdező kommentje:
Semmi ilyenért nem ült...amugy elözöleg szabálysértésért ült és ott bent megtámadták és ö vissza ált és ezért ült most..sujos testisértésért..de nem gyerek bántalmazás meg semmi ilyesmi.
2018. nov. 27. 12:51
 13/25 anonim ***** válasza:
40%

Amúgy meg sok szakmunkàs többet keres mint sok diplomás!

Elég sok felesleges diploma van!

És nem az orvosokra gondoltam!

N27

2018. nov. 27. 12:51
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Súlyos testi sértésért ül? Ígéretes apuci.

A diplomakérdést meg hagyjuk, a kérdezőt nem hiszem, hogy veszélyeztetné egy felsőfokú tanulmány elvégzéss, így nem releváns a diplomás-szakmunkás vita.

2018. nov. 27. 12:56
 15/25 anonim ***** válasza:
70%

Normális anya, akinek tényleg fontos a gyereke, az a közelébe se engedne ilyet. Nem hogy összeköltözni.

De ha ennyire kell a fax a lábad közé, akkor legalább legyél őszinte, és ne add elő, hogy félsz, hogy elviszik a gyereket.

Majd szülsz másikat, arra is ugyanúgy jár segílyke.

2018. nov. 27. 12:56
 16/25 A kérdező kommentje:
Igen azért ült..most engedték ki feltételesen és szeret minket ugyan ugy a fiamat is. Tudom hogy soha nem bántana minket..változni akar és tudom hogy sikerülni fog neki.
2018. nov. 27. 13:00
 17/25 anonim ***** válasza:
90%
Milyen etnikumba tartoztok?
2018. nov. 27. 13:02
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Persze, minde királylány azt hoszi, hogy ő fogja megmenteni a rosszfiút. Hát aranyom, nem így van.
2018. nov. 27. 13:02
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha a gyerek apja jó ügyvédet szerez, szerintem simán el tudja venni tőled. Szabálysértésért csak anyagi okokból ülhetett a párod, ami alapból rossz előjel. És hogy ezt sikerült megfejelnie egy súlyos testi sértéssel, hát... látatlanban lehetetlen megítélni az ilyet, de az eddig elmondottak alapján el tudom képzelni, hogy jobb helye lenne az apjánál.
2018. nov. 27. 13:28
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem a fiam apja akarja elvenni...hanem az én édesanyám..attol félek hogy ö akarja elvetetni.
2018. nov. 27. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!