Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ketten mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ketten mennyi pénzből lehet normálisan, de nem nagy lábon megélni Magyarországon egy nagyvárosban?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy albérletet nem kell fizetni.

2019. jan. 5. 18:55
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
27%
500.000/fő. Ketten 800.000-ből már egy normális színvonalat fent tudtok tartani, ha van saját lakás.
2019. jan. 5. 18:57
 2/30 A kérdező kommentje:
Az igen....
2019. jan. 5. 18:58
 3/30 anonim ***** válasza:
40%

Attól függ melyik nagyváros. Pestet én kihagynám ebből, mert nem normális aki ott akar élni.

Szinte bárhol ami nem Pest 150-200 ezer forintos fizetésekből vígan el lehet lenni. Ha albit se kell fizetni akkor meg pláne.

2019. jan. 5. 19:03
 4/30 anonim ***** válasza:
77%

Normálisan, de nem nagyon lábon 200-300 ezer forintból már meg lehet élni ketten, ha albérletre nem kell költeni. Persze ebben a kategóriában az van, hogy főzni kell, vásárlás során megnézni, hogy mi mennyibe kerül és ügyesen kell beosztani ha nyaralni vagy szórakozni terveztek.

Az első nem tudom miről beszél. Mi 550 ezer forintból vígan megélünk ketten. Évente megyünk 2-3-szor külföldre (Mauritius, Málta, Koppenhága), most tervezzük felújíatni a családi házunkat, hetente űzünk egy nem épp olcsó sportot és még félre rakni is tudunk. Igaz, úgy látom a korosztályunkban sok helyen okoz gondot az észszerű költekezés, előretervezés.

2019. jan. 5. 19:11
 5/30 anonim ***** válasza:
56%

Lakásban, ahol kb 50-60 rezsi max, de inkább 40. Ha csak kaja kell meg némi szórakozás meg kicsi utazás (kocsi nélkül):

per hó

- rezsi 40

- kaja 50-60

- utazás 30

- szórakozás 30

ebből a szórakozás már le is tud jönni, helyette beugorhat az egyéb cuccok vásárlása. Ezek nagyon alapdolgok, ettől szerintem inkább csak több lesz

2019. jan. 5. 19:11
 6/30 anonim ***** válasza:
81%
Budapesti viszonylatokról írtam. 5-ös voltam.
2019. jan. 5. 19:12
 7/30 anonim ***** válasza:
81%
Nemtom, h mi számít nálad 'normálisnak'. Én pl. leginkább csak kajára meg utazásokra költök, azokból viszont a legjobb minőséget fizetem meg. Ruhákat max így félévente szoktam venni. Kocsim nincs,mert itt a városban nincs rá szükségem, albérletet nem kell fizetnem, mert a család tulajdona a lakás amiben lakom. Van otthon evezőpadom,vagy futni járok, így erre sem kell pénzt kiadnom. Havi 400ezer nettót keresek,ebból több mint a felét azt minden hónapban félre tudom tenni. Ha lenne barátnőm, az nyilván változtatna a helyzeten, mert lehet, h ő egész más dolgokra költeni, de szem úgy összességében 2 emberre egy havi 400e-ből meg lehet oldani a polgári jólétet, amiben benne vannak az utazások is. Szóval ha nekem mondjuk a barátnőm csak 200 nettót keresne, akkor is egy 600 nettó lenne kettőnknek egy hónapra, amiből még bőven félre is lehetne tenni.
2019. jan. 5. 19:13
 8/30 anonim ***** válasza:
74%
Ha a lakás adott tehát nincs albérleti díj akkor 200 nettó/fő egész jól meg lehet élni még akár egy kocsi is belefér ,ha meg van párod vagy valaki aki szintén kap 200 nettót amit ma nem olyan nehéz elérni havi 400ból kényelmesen el lehet lenni!
2019. jan. 5. 19:16
 9/30 anonim ***** válasza:
81%

Szegeden ketten úgy élünk 450 ezer forintból, hogy abból 90 ezer megy lakhatásra és félre tudunk tenni minden hónapban 150 ezer forintot. De többet is félre tudnánk, ha még kicsivel kisebb lábon élnénk és nem jelentene nagy problémát.

Most komolyan, mire megy el a pénz? Szívesen meghallgatnám tételesen (kb 6-10 kategóriára bontva), hogy ki mire mennyit költ egy hónapban.

2019. jan. 5. 19:35
 10/30 anonim ***** válasza:
63%

Nincs olyan sok amit el ne lehetne költeni, és nincs olyan kevés amiből félre ne lehetne tenni.

Kb. ezt gondolom megfelelő válasznak, hiszen ahány válaszoló van mindnek más a havi jövedelme és más szinten él.

A megélhetés- számomra megélhetés, és abban nincs benne a szórakozás, csupán a lakhatással, megélhetéssel, gyerekneveléssel kapcsolatos kiadások.

Ezt is lehet a minimálistól a maximális szintig növelni.

Pl. mekkora lakásban éltek és hol?

Ahogy írják is teljesen más a fővárosban, társasházban/családi házban a megélhetés.

Összetettebb erre a kérdésre a válasz ahhoz,hogy alapul tudd venni.

2019. jan. 5. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!