Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért nincs szinte sehol kétszemélyes takaró? Miért nem az terjedt el? Szerintetek nem jobb egy nagy alatt osszebújni?
"Szerintetek nem jobb egy nagy alatt osszebújni?"
De, sőt, tudok valamit, amit még annál is jobb csinálni :D
mi közös alatt alszunk, de csak hajnalfelé bújunk.
amúgy a jyskben vettük.
Én nem szeretem, ha olyan van a szállodában akkor kérek külön.
Én magam alá gyűröm, párom meg télen-nyáron nyakig be van takarózva :D
Nekünk is van, de egy telet aludtunk alatta (eredeti kacsatoll, baromi vastag). Nekem nehéz, a páromnak pedig túl meleg. Ha elfordultunk egymástól, akkor maradt egy kis rés köztünk, ahol beszökött a hideg levegő és fázott a derekam.
Szóval az amúgy elég értékesnek nevezhető paplanunk, amire nagyon vágytunk az elején, már 2 éve az ágyneműtartóban pihen.
Mivel teljesen más a takarózási igényünk, ezért ha olyan szállodába megyünk külföldön, ahol ez a "divat", mindig kérünk mégegy takarót.
Egyébként turista helyeken többnyire be is készítenek mindig legalább a szekrénybe mégegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!