Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttélési tapasztalatok?
Ha dolgozol x területen y cégnél, akkor ha z céghez átmész ugyanazon az x területen belül, szerinted tudod kamatoztatni az y cégnél megszerzett tapasztalataidat? Nyilván más lesz a munkahely, meg az apró részletek, nem pont ugyanaz a process szerint kell dolgozni, de azért alapvetően ugyanarról beszélünk. Csak bízol benne, hogy jobban jársz z céggel mint y céggel.
A hasonlatot írd át az együttélésre.
"A jelenlegi párom pl. eléggé egó vezérelt, én teljesen a háttérben vagyok, ezt szoktam meg."
Nem, azért van ez a helyzet, mert hagyod magad elnyomni, papucs vagy. Te ilyen személyiség vagy addig, míg meg nem változol és a sarkadra nem állsz.
Te választottad őt, viseld is érte a következményeket.
Saját magadat kell ismerned ahhoz, hogy kétszer ne kövesd el ugyanazt a hibát.
Egyébként csak a két véglet létezik nálad? Egoista és ultra csendes? A kettő között szerinted nincs semmi?
Mindenből lehet tanulni, de minden ember más. Ha most összejöttél egy egoista h..lyegyerekkel, ebből a kapcsolatból ez a tanulság, hogy ne ilyennel gyere össze következőleg. De ne is egy kukával, akiből harapófogóval kell majd minden szót kihúzni.
Önismeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!