Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együttélési tapasztalatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttélési tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Most kapcsolatban élek, de ha mondjuk lesz egy másik valamikor, akkor ott tudom kamatoztatni az élettapasztalataimat? Gondolok itt arra, ha más emberi tulajdonságokkal rendelkezni fog a párom? Lehet úgy?

2019. jan. 4. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Nem lennék olyannal kapcsolatban, aki mellett mára következőt tervezem...
2019. jan. 4. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha dolgozol x területen y cégnél, akkor ha z céghez átmész ugyanazon az x területen belül, szerinted tudod kamatoztatni az y cégnél megszerzett tapasztalataidat? Nyilván más lesz a munkahely, meg az apró részletek, nem pont ugyanaz a process szerint kell dolgozni, de azért alapvetően ugyanarról beszélünk. Csak bízol benne, hogy jobban jársz z céggel mint y céggel.

A hasonlatot írd át az együttélésre.

2019. jan. 4. 12:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tervezem, ez csak egy elméleti kérdés.
2019. jan. 4. 12:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Mivel emberi kapcsolatok és reakciók másmilyenek, nem biztos hogy a megszerzett tapasztalat működő képes lesz. A jelenlegi párom pl. eléggé egó vezérelt, én teljesen a háttérben vagyok, ezt szoktam meg. Ha utána valamikor egy csendesebb emberrel jövök össze, akkor meg attól félek, nem tudok mit kezdeni vele.
2019. jan. 4. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Hàt az attól függ,kivel fogsz összejönni. Én az exemmel mindent megbeszéltem,(meg kibeszéltem),nem volt létezett tabu téma.Azt hittem,nagyon bölcs vagyok,és hogy minden kapcsolatom az ilyen jellegű őszinteségre fogom alapozni.Hát,a mostani párom mai napig nem tudja megemészteni,hogy miért beszéltem neki anno erről vagy arról stb...én sem tudom,de mert azt hittem az a normàlis.Nincs két egyforma ember,sem két egyforma kapcsolat,nem hiszem hogy ez a tapasztalat a jövőbeli kapcsolatod szempontjából nagy jelentőséggel bírna.Ugyanakkor nagyobb önismeretre fogsz szert tenni,ami jó.
2019. jan. 4. 12:40
 6/6 anonim ***** válasza:

"A jelenlegi párom pl. eléggé egó vezérelt, én teljesen a háttérben vagyok, ezt szoktam meg."

Nem, azért van ez a helyzet, mert hagyod magad elnyomni, papucs vagy. Te ilyen személyiség vagy addig, míg meg nem változol és a sarkadra nem állsz.

Te választottad őt, viseld is érte a következményeket.

Saját magadat kell ismerned ahhoz, hogy kétszer ne kövesd el ugyanazt a hibát.

Egyébként csak a két véglet létezik nálad? Egoista és ultra csendes? A kettő között szerinted nincs semmi?

Mindenből lehet tanulni, de minden ember más. Ha most összejöttél egy egoista h..lyegyerekkel, ebből a kapcsolatból ez a tanulság, hogy ne ilyennel gyere össze következőleg. De ne is egy kukával, akiből harapófogóval kell majd minden szót kihúzni.

Önismeret!

2019. jan. 4. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!