Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatból összeköltözés? Tapasztalatok?
Mi nem mertük bevallalni az összeköltözest. Kb fel eve voltunk együtt, mikor kapott abban a varosban munkat, ahol en lakok. De mindketten ugy gondoltuk, hogy jobb lesz egyelöre külön alberletben. 3 honapja lakunk egymashoz eleg közel, es igy jol is müködik. Nem arrol van szo, sokszor alszunk egymasnal, de megis van mindkettönknek egy kis privat szferaja, amire az elejen igen gyakran szükseg volt. Korabban a tavkapcsolatban minden rozsaszin volt, hiszen mivel ritkan talalkoztunk, sosem untuk meg a masikat, alig vartuk, hogy talalkozzunk. Most mar neha jol esik kicsit egyedül is lenni, es az en egy szobas lakasomban ez annyira nem kivitelezhetö. Neha mindkettönknek van olyan, hogy figyu, ma inkabb ne talalkozzunk.
De persze mindgi van ellenpelda, ugyhogy sok sikert! :)
Nálunk ugyanez van. A barátom jön hozzám ráadásul idegen országba. Mondjuk õ nem aggódik annyira.
Azzal igyekszem nagyobb kedvet csinálni neki a költözéshez,hogy mennyi helyre megyünk majd, milyen lesz a közös lakásunk, mikkel fogom meglepni, segítek neki munkát keresni ha Kell.
Ne aggodj Minden rendben lesz hisz az a lényeg,hogy végre valahára együtt lehettek!!!
Mi egy év távkapcsolat után költöztünk össze albérletbe. Imádok együtt élni vele és egy pillanatra se bántam meg, hogy belevágtam.
Kicsit hiányoznak a barátok (300 km-re vannak tőlem), de kibírható. Szerintem nagyon jó buli az együttélés.
(2,5 éve együtt élünk)
19 hónapos távkapcsolat - előtte 4,5 évig közvetlen kapcsolat. Nagyon úgy tűnik, hogy a távolság nem hűti le az érzelmeinket, sőt inkább fokozza...
Nem sietek, mert a családalapítással már elkéstem. Ez van. Várakozó üzemmódba helyeztem magam. Lesz, ami lesz...
42/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!