Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nekem kéne néha boltba menni?
Tied a lakás, a rezsi, a vegyiáru, és anyu még kajával is ellát. Szerintem alap, hogy ő vásároljon.
Nő vagyok, hajlamos vagyok a részrehajlásra a nők felé, most mégsem értek egyet az előttem szólókkal.
En meg azt mondom, hogy ezt meg kell beszelnetek mindenkeppen.
Foleg mert ez a mericskeles gallyra fogja vagni a kapcsolatotokat.
Butort vagy muszaki cuccot azert gondolom nem minden honapban kell venni.
A legegyszerubb dolog az lenne, ha mindketten beleadnatok valamennyi penzt a kozosbe, mittomen 30-30 ezer forintot, es abbol allni mindent, akkor nincs vita, mert a szemelyes dolgokat meg mindenki veheti maganak a sajat penzebol.
Mellesleg a fott etelt a szuleid neked adjak es te osztod meg vele, vagy kettotoknek, hogy segitsenek titeket? En azt tuti nem szamolnam fel a paromnak.
De amugy a sajat velemenyem az, hogy nekem nem kellene egy ilyen kapcsolat, ahol 12 tejszelet meg van jegyezve. Ez eleg sokat elmond a kapcsolatotokrol. De mindegy ez csak a szemelyes velemenyem.
a lenyeg, hogy meg kell beszelni az ilyen dolgokat.
“Tied a lakás” - ergo 0 albi díj, amíg együtt vannak, ennyi...
“a rezsi” - kemény havi 20ezer
“a vegyiáru” - jah, mint az utólag csöpögtetett infóból kiderült - ergo a kérdezőnek fingja sincs egy háztartás kiadásairól/fenntartásáról, különben ezeket is megemlítette volna”,
“és anyu még kajával is ellát” - a kérdező leírása szerint is “csak” részben, és “csak” főtt kajàval.
Szerintem alap, hogy cseréljenek, hogy a kérdező is tisztàban legyen a dolgokkal, az alapvető élelmiszerek áràval, a vásárlásra és főzésre (igen, még így is főz a csaj, kérdezőnk se tagadja), ill (nyakamat teszem rá, hogy) takarításra fordított idő értékèvel is... mondom h cseréljenek, de a kérdező vmiért nagyon nem akar... vajon miért...?
Megoldás lehet, ha írjatok 1-2 hónapig, hogy ki mennyit költ, akkor látjátok feketén fehéren.
Az is lehet, hogy nem a pénzre gondolt, hanem arra, hogy segíts neki többet.
Te bele se gkndolsz semmibe, csak véded q saját pénzed.
Azert olyan sokat nem jar boltba szerintem. A házimunkát megosztjuk es magamtól is meglátom az otthoni teendőket.
Nincs megjegyezve a tejszelet de az nem létszükséglet ha mar nyavalyog h mennyit költ boltban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!