Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg nekem kéne néha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nekem kéne néha boltba menni?

Figyelt kérdés
Igazan nincs rendezve az anyagiak köztünk. Mivel az en családomé a lakás igy az azzal kapcsolatos dolgokat en állom pl kisebb butor v muszaki cucc, a rezsi kb 20bol kijön. Barátnőm meg kaját meg kisebb konyhai cuccokat vagy dekor cuccokat vesz. De a kaja se olyan vészes mert az üdítőt nagyobb tételben en veszem. Meg sokszor kapunk főtt etelt szüleimtől igy nagyon nem főz csak neha.. Bevallom kicsit rosszul esett ez a kijelentése.
2018. dec. 27. 10:00
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Mivel van egy üzletünk amiben vegyiárút es hasonlókat árusítunk ugy azert sem kell fizetni.
2018. dec. 27. 11:43
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sőt utolsóval értek egyet, cseréljetek. Az tök jó, ha alkalmanként kaptok főtt kaját, de te láthatóan azt hiszed, többet adsz bele a közösbe a kis 20-as rezsitek fizetésével, mint a párod. Ez hibás. Ha feltételezzük, hogy egyáltalán nem kell főtt kajára költenie (ami saját bevallásod szerint sem így van), akkor is vegyük a legalapabb cuccokat egy háztartásban, mint pl. tej, kenyér, vaj, felvágott, esetleg virsli, krumpli, rizs, olaj, liszt, cukor, só, fűszerek. Takarítószerek, mint pl. mosogatószer, súrolószer, ablaktisztító, hideg zsíroldó, papírtörlő, mosópor, öblítő, wc-tisztító, vízkőoldó, Domestos/flóraszept. Aztán ott van a tusfürdő (2x), sampon (2x), balzsam (2x), borotvák +pengék, borotvahab, esetleg hajzselé, arcszesz, kézkrém/arckrém, betét/tampon. És ez még nem a luxus kategória. Innentől jöhet az arcmaszk/hajvégápoló/sminkcuccok/satöbbi, ez már tényleg pénztárca kérdése. Szerinted ezek maguktól kerülnek a háztartásba? Ha csak ezt a rövid, a teljesség igénye nélkül összecsapott listát veszem, már akkor is bőven megvan a 20e kiadás. És akkor jöhet az, hogy azért mégiscsak főzni is kell... szal nyugi, bőven többet tesz bele a háztartásba, mint te. De am a csere tényleg jó ötlet, próbáljátok ki!
2018. dec. 27. 11:54
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
12 vagyok bocsi, meló közben írtam, szal sokáig tartott. Oké, tehát a vegyiárut levonhatjuk (?). Attól még ott van a megoldás: cs-e-r-é-l-j-e-t-e-k! Lásd meg, legyél tisztában azzal, h miről beszélsz, ne csak tudatlanul “vádold” a párodat! Neki akkor is könnyebb lesz, hisz’ csak fix x összeget befizet, aztán ott a kaja/vegyiáru minden más, magától. Főznöd is szabad ám, amikor anyu épp nem küld kész kaját... Tényleg, nem rosszindulatból mondom... csak cserélj vele... Hajrá!
2018. dec. 27. 12:01
 14/23 anonim ***** válasza:
35%

Tied a lakás, a rezsi, a vegyiáru, és anyu még kajával is ellát. Szerintem alap, hogy ő vásároljon.

Nő vagyok, hajlamos vagyok a részrehajlásra a nők felé, most mégsem értek egyet az előttem szólókkal.

2018. dec. 27. 12:21
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

En meg azt mondom, hogy ezt meg kell beszelnetek mindenkeppen.

Foleg mert ez a mericskeles gallyra fogja vagni a kapcsolatotokat.

Butort vagy muszaki cuccot azert gondolom nem minden honapban kell venni.

A legegyszerubb dolog az lenne, ha mindketten beleadnatok valamennyi penzt a kozosbe, mittomen 30-30 ezer forintot, es abbol allni mindent, akkor nincs vita, mert a szemelyes dolgokat meg mindenki veheti maganak a sajat penzebol.

Mellesleg a fott etelt a szuleid neked adjak es te osztod meg vele, vagy kettotoknek, hogy segitsenek titeket? En azt tuti nem szamolnam fel a paromnak.

De amugy a sajat velemenyem az, hogy nekem nem kellene egy ilyen kapcsolat, ahol 12 tejszelet meg van jegyezve. Ez eleg sokat elmond a kapcsolatotokrol. De mindegy ez csak a szemelyes velemenyem.

a lenyeg, hogy meg kell beszelni az ilyen dolgokat.

2018. dec. 27. 12:50
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

“Tied a lakás” - ergo 0 albi díj, amíg együtt vannak, ennyi...

“a rezsi” - kemény havi 20ezer

“a vegyiáru” - jah, mint az utólag csöpögtetett infóból kiderült - ergo a kérdezőnek fingja sincs egy háztartás kiadásairól/fenntartásáról, különben ezeket is megemlítette volna”,

“és anyu még kajával is ellát” - a kérdező leírása szerint is “csak” részben, és “csak” főtt kajàval.

Szerintem alap, hogy cseréljenek, hogy a kérdező is tisztàban legyen a dolgokkal, az alapvető élelmiszerek áràval, a vásárlásra és főzésre (igen, még így is főz a csaj, kérdezőnk se tagadja), ill (nyakamat teszem rá, hogy) takarításra fordított idő értékèvel is... mondom h cseréljenek, de a kérdező vmiért nagyon nem akar... vajon miért...?

2018. dec. 27. 12:54
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
#16 Jaj hagyd, mindjárt jön a kérdezői komment, miszerint amúgy bejárónőjük is van, akit ő (vagy a szülei) fizet, szal ez is meg lesz magyarázva. :)
2018. dec. 27. 13:00
 18/23 anonim ***** válasza:
89%
Azt mondta,hogy NÉHA.Annyi azért belefér,nem?
2018. dec. 27. 13:25
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Megoldás lehet, ha írjatok 1-2 hónapig, hogy ki mennyit költ, akkor látjátok feketén fehéren.

Az is lehet, hogy nem a pénzre gondolt, hanem arra, hogy segíts neki többet.

Te bele se gkndolsz semmibe, csak véded q saját pénzed.

2018. dec. 27. 13:38
 20/23 A kérdező kommentje:

Azert olyan sokat nem jar boltba szerintem. A házimunkát megosztjuk es magamtól is meglátom az otthoni teendőket.

Nincs megjegyezve a tejszelet de az nem létszükséglet ha mar nyavalyog h mennyit költ boltban..

2018. dec. 27. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!