Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nekem kéne néha boltba menni?
Maradjunk annyiban, hogy a kaja nem jön ji 20-ból két emberre egy hónapban. Akkor se, ha nem minden nap főz.
Ezért lenne jó néha neked is boltba menni, hogy tisztában legyél az árakkal. Máris jobban értenéd, mi a gond - minden rosszindulat nélkül mondom.
"a rezsi kb 20bol kijön"
A kaja viszont 1 főre sem.
A bútort és műszaki cuccot ne számítsd, mert az a sajátod.
Szerintem egyszerubb lemme, ha a rezsit meg kajat feleznetek.
A tejszeleteit fizesse maganak, a butort meg te allod.
Amikor szakitas lesz, az nalad marad alapbol.
Ajánlj kompromisszumot, ha a kajába nem akarsz beszállni, pl vegyiárut vedd meg te - igen, a női cuccokat is, ami neki kell. Az még kb 10 havonta attól függően, mennyire sikerül akciósan vásárolnotok.
A bútorokat, használati tárgyakat kár idevenni, azok a tieid, nyilván te fizeted. Jó hogy nem albérleti díjat kérsz...
Szerintem cseréljetek, legalább átmenetileg - mindenképp hasznos lenne, ha képben lennél az árakkal. A bevásárlás amúgysem “csak” a kaját takarja (ami am bőven többszöröse a rezsiteknek, de ha kaptok főtt kaját, akkoris simán megvan a 20-30e), ott van a tampontól kezdve a takarítószereken/mosóporon/öblítőn/esstébén át az utolsó szappan is...
Nahszóval régen a -mostmár- férjem is “rinyált”, hogy ő fizeti a rezsit, én meg csak kaját veszek, felajánlottam a cserét. Hát volt csodálkozás rendesen... ;)
A bútorokat tényleg butaság beleszámolni a közösbe, hiszen szakításkor nyilván nálad maradnak, a tieid.
Szóval ha tényleg komoly a kérdésed, én a mostani felállás megfordítását javaslom. Hasznos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!