Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg nekem kéne néha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nekem kéne néha boltba menni?

Figyelt kérdés
Igazan nincs rendezve az anyagiak köztünk. Mivel az en családomé a lakás igy az azzal kapcsolatos dolgokat en állom pl kisebb butor v muszaki cucc, a rezsi kb 20bol kijön. Barátnőm meg kaját meg kisebb konyhai cuccokat vagy dekor cuccokat vesz. De a kaja se olyan vészes mert az üdítőt nagyobb tételben en veszem. Meg sokszor kapunk főtt etelt szüleimtől igy nagyon nem főz csak neha.. Bevallom kicsit rosszul esett ez a kijelentése.
2018. dec. 27. 10:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
20%
Feladatmegosztásként jó.
2018. dec. 27. 10:18
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
Tisztázzátok azt, hogy a költségeket ki, hogyan fedezi.
2018. dec. 27. 10:25
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Maradjunk annyiban, hogy a kaja nem jön ji 20-ból két emberre egy hónapban. Akkor se, ha nem minden nap főz.

Ezért lenne jó néha neked is boltba menni, hogy tisztában legyél az árakkal. Máris jobban értenéd, mi a gond - minden rosszindulat nélkül mondom.

2018. dec. 27. 10:26
 4/23 anonim ***** válasza:
91%
Én anno ugyanígy voltam, a barátom szüleinek lakásában éltünk,rezsi 20ezer volt, szülei adtak főtt kaját,ha átmentünk.. én vásároltam otthonra kaját. Ő csak neha hozott italt. Nem mondtam neki,hogy menjen boltba,mert én szívesen mentem,bele fért az időmbe. Max akkor mondtam neki,mikor egész nap dolgoztam,mert volt egy két olyan nap azért.
2018. dec. 27. 10:47
 5/23 A kérdező kommentje:
Szoktam en is menni. Na de -oké h 20ból nem jon ki. De ő vesz tejszeletet egy hónapban vagy 15öt.. Ha igy nézzük nem csak a legszükségesebbet veszi. Én veszem a lakásba a cuccokat amit o is hasznal plusz a rezsit en fizetem..Meg az üdítőt en veszem nagyobb tételbe es meg a családomtól kapunk sokszor főtt kaját mert anyu ugy főz..
2018. dec. 27. 10:49
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

"a rezsi kb 20bol kijön"

A kaja viszont 1 főre sem.

A bútort és műszaki cuccot ne számítsd, mert az a sajátod.

2018. dec. 27. 10:50
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyszerubb lemme, ha a rezsit meg kajat feleznetek.

A tejszeleteit fizesse maganak, a butort meg te allod.

Amikor szakitas lesz, az nalad marad alapbol.

2018. dec. 27. 10:56
 8/23 anonim ***** válasza:
Közösen fizettük a rezsit anno, kaját én vettem, neha evett belőle, de adtak főtt ételt is a szülők.
2018. dec. 27. 10:59
 9/23 anonim ***** válasza:
86%

Ajánlj kompromisszumot, ha a kajába nem akarsz beszállni, pl vegyiárut vedd meg te - igen, a női cuccokat is, ami neki kell. Az még kb 10 havonta attól függően, mennyire sikerül akciósan vásárolnotok.

A bútorokat, használati tárgyakat kár idevenni, azok a tieid, nyilván te fizeted. Jó hogy nem albérleti díjat kérsz...

2018. dec. 27. 11:10
 10/23 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem cseréljetek, legalább átmenetileg - mindenképp hasznos lenne, ha képben lennél az árakkal. A bevásárlás amúgysem “csak” a kaját takarja (ami am bőven többszöröse a rezsiteknek, de ha kaptok főtt kaját, akkoris simán megvan a 20-30e), ott van a tampontól kezdve a takarítószereken/mosóporon/öblítőn/esstébén át az utolsó szappan is...

Nahszóval régen a -mostmár- férjem is “rinyált”, hogy ő fizeti a rezsit, én meg csak kaját veszek, felajánlottam a cserét. Hát volt csodálkozás rendesen... ;)

A bútorokat tényleg butaság beleszámolni a közösbe, hiszen szakításkor nyilván nálad maradnak, a tieid.

Szóval ha tényleg komoly a kérdésed, én a mostani felállás megfordítását javaslom. Hasznos lesz.

2018. dec. 27. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!