Nem enged a férjem sehova egyedül amióta terhes vagyok. Hogy lehetne megértetni vele hogy én szeretnék sétálni, boltba menni? 25n
Figyelt kérdés
2018. márc. 20. 09:59
1/25 anonim válasza:
Rágd el a nyakörvet! És csavarogj el.
2/25 anonim válasza:
Wtf? Mondjuk felnőtt módjára viselkedsz.
3/25 anonim válasza:
Na, megint egy kitartott no...
4/25 anonim válasza:
Fogod magad és kimész az ajtón. Miért, mit fog csinálni?
Ha félsz, hogy erőszakkal visszatart vagy bántani fog, akkor te is jól megnézted, kinek szülsz.
5/25 A kérdező kommentje:
Elmehetek ha akarok de akkor haragszik és így nincs kedvem
2018. márc. 20. 10:09
6/25 anonim válasza:
Ezek szerint lelki bántalmazó.
7/25 anonim válasza:
Nem dolgozik? Egész nap melletted ül???
Amúgy meg megmondod, hogy önálló ember vagy, te eldöntöd, hogy mikor mit csinálsz.
8/25 anonim válasza:
Most ez egy troll kérdés, vagy tényleg ennyire ostoba vagy?
9/25 A kérdező kommentje:
De dolgozik 7-től 3-ig. Mindig mondja hogy várjam meg és utána jön velem,nem akarja hogy egyedül mászkáljak
2018. márc. 20. 10:14
10/25 anonim válasza:
Ez lelki bantalmazas, semmi mas. Hosszutavon ugyanolyan rombolo, mint a fizikalis eroszak.
Ilyen a bevezeto idoszak, ezutan lehetnek meg sokkal durvabb keresek is, ha mar ennel engedelmeskedst es alarendeled magad.
Ez meg talan aranyosnak is tunhet, ha szerelmes az ember, hiszen olyan erzesed lehet, mintha csak szimplan feltene a parod teged es a babat. De ez nem a normalis feltes, hidd el.
Lattam peldat ra kozelrol, gusztustalan es hihetetlenul alattomos dolog.
Olvass utana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!