Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom nagyon csámcsog....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nagyon csámcsog. Hogyan lehet ezen segíteni?

Figyelt kérdés
A párom nagyon hangosan és idegesítően csámcsog. Mindig azt mondja, hogy nem tud teljesen csukott szájjal enni, mert akkor nem kap levegőt. Hogyan lehet ezen segíteni? Szeretem, imádom, de ez a csámcsogás nagyon idegesítő.

2018. dec. 25. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Kikapsz pár használt zoknit a szennyesből és betömöd neki.
2018. dec. 25. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Átjárhatóvá kell tenni a légutait az orrában. Ha orrsövény ferdülése van, akkor műtsd meg.

32/f

2018. dec. 25. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Én sajna nem tudok tanácsot adni, mert nem szeretek mások magánéletén csámcsogni :D
2018. dec. 25. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen átérzem.Nekem az exem csámocsogott de valami iszonyat.De csak mert neki úgy esett jól.Mellette,meg mint aki meg akart fulladni.De még a vizet is csámcsogta.Mikor rászóltam,azt mondta szokd meg mert én így eszek és kész.

Étterembe nem is mentünk,mert nem akartam égni.Nyilván más,ha valaki beteg vagy nem kap levegőt,de szerintem nyitott szájjal is meglehet oldani idegesítő csámcsogás nélkül.

Az csak egy lapát, bárki bármit mond

2018. dec. 26. 00:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi ezért eszünk mindig zene mellett. 😊 Mondjuk mostanában a gyerekek is elnyomják a “zajt”. 😄
2018. dec. 26. 01:14
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
Csámcsogj hangosabban nála, és akkor talán észreveszi, hogy nem kellemes egy dolog!
2018. dec. 26. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!