Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A cigányoknál miért azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cigányoknál miért azt látni, hogy a férfiak alfahímek, a nők pedig nagyon nőiesek?

Figyelt kérdés

Most minden rossz (bűnözés, agresszivitás, életmód, stb) ellenére általában azt látom hogy a cigány férfiak közül még a legkisebb, legcingárabb is nagyon tökös, magabiztos, nagydumás, ami nagyon tetszik az asszonyaiknak. A nőik pedig nagyon nőiesek, nőies az öltözködésük, a frizurájuk, úgy az egész kinézetük és arányaiban sokkal többen adnak magukra ebben a fehéreknél.

Ezek mondom a sok rossz ellenére pozitív tulajdonságok, de hogy érik el hogy ők arányaiban ilyen sokan ilyenek, sokkal többen mint a fehérek?

2018. dec. 22. 09:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%

O.o

???

170 centis roma csávó már magasnak számít, úgy himbálják magukat járás közben, mint egy reumás teve, és azt tekintik felnőttnek, aki ült már. Ütik-verik a családot, ordítoznak, két pofára köpik a szotyi héjat. Ha van ötezer forintja, abból elkölt tízet. Az utolsó segélyes putrilakó is azt hiszi magáról, hogy ő az arab herceg, és arany(színű) fukszot hord leopárd mintás inggel.

Ha neked ő az alfa, az elég sokat elmond rólad, meg a helyedről a ranglistában.

Nő létemre tudok úgy nézni, hogy ha szembe jön, ő fog kikerülni.

A lányok meg 14-15 évesen szépek utoljára. Aztán szül 5 gyereket, egyik cigiről gyújt a másikra. 25 évesen már meg vannak öregedve, ott rikácsol az Ármándó után a bajsza alatt, és 80 kilósan soványnak számít.

2018. dec. 22. 10:54
 22/26 anonim ***** válasza:
76%

A cigány férfiak nem alfahimek, hanem nagyképű, beképzelt állatok, akik nem is tudják mit csinálnak, csak a selejt osztoneiket követik ami pedig az, hogy meg kell mutatni mindenkinek hogy ők milyen kemények, akármi is van.

Bakker, egy full selejt neprol beszélünk. Szerintem a kérdezőnek inkább a feherekkel van baja, ezért kezdi el imádni a cigányokat.

2018. dec. 22. 11:21
 23/26 anonim ***** válasza:
90%

Alfahímek persze... és megijednek egy 160 centis csajtól. :D Nem egyszer történt már olyan, hogy jöttem hazafelé nem éppen jó hangulatban, aztán valamit beszólógattak. Visszaszóltam olyan hangnemben, hogy egy szavuk nem volt utána. Ha kicsit is azt érzik, hogy felettük állsz meg se mernek mukkanni.

A nőkről meg annyit, hogy a rózsaszín tűsarkú leopárdmintás nadrággal, pánt nélküli felsőből kikandikáló piros melltartóval kicsit sem nőies. Sem a "dikmá g-ci mennyé máá more rák megesz".

2018. dec. 22. 12:02
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

A testbeszédük így alakul, vannak egy családban nyolcan igen nagy korkülönbséggel, járnak oda haverok, és a legkisebbek tudatlanul eltanulják ezt a kivagyiság testbeszédet, és beszédet is.

Nekem is feltünt, hogy itt nem arról van szó, hogy valaki kivangyúrva, mert láttam magyarban,cigányban is cingárt, akinek a mozgása,testbeszéde férfias volt. Úgy gondolom a szex miatt alakul ki ez, a nők ying-yang energia engyensúlya miatt. Ha nem élvezel nőbe, hanem csak recsizel, akkor a kisugárzásod teszetosza lesz. Én a nők is, már 13 évesen 18 éves koráig átmegy rajta több férfi, így egyensúlyban van energetikailag. Ezért nincs cigány öngyilkos, cigány depressziós, mert nem játszák a szent-szűzet.

2018. dec. 22. 14:37
 25/26 anonim válasza:
83%
Háát nem tudom a 200 kilós dagadt cigányasszony, vagy a 20 kilós drogosokat nem igazán mondanám nőiesnek, férfiban sem láttam még igazán férfias cigányt. bár igaz hogy ezekre rá sem szeretek nézni XD. maradok a fehéreknél
2018. dec. 22. 22:26
 26/26 chufu válasza:
59%
Még élnek náluk a hagyományok azért, sokkal inkább, mint nálunk. A liberalizmus a férfiakat és a nőket össze akarja mosni, hogy azt se tudják kicsodák.
2019. máj. 30. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!