Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szemmel nézve, ezek alfahímek?
https://www.youtube.com/watch?v=PIe0oJlC6io
Nem kell végig nézni a videót! Sőt, közismert hogy a nők másodpercek alatt meg tudják állapítani egy férfiról, hogy alfa-e és ennek nyomán lefeküdnének-e vele.
Ezek a férfiak PUA, MGTOW, csajozás, csábítás és férfi életmód oktató milliomosok. Abszolút alfa hímeknek számítanak abban a közegben. Férfiak ezrei néznek fel rájuk és olyanok akarnak lenni mint ők és fizetnek nekik. Ezeknek úgy jön a pénz, hogy feltöltenek egy videót vagy tartanak egy előadást és instant keresnek rajta néhány millió forintot. Sok férfi azzal a gonddal küzd, hogy mamahoteles, kolis, lakótársas, szobatársas, albérletes, lakáshiteles meg mit tudom én, közben egy csajozási tanácsadó tréner megkeres egy lakás árát egy hét alatt kb...
Nők! Szerintetek ilyenek az igazi alfa férfiak? Ti is szívesen lennétek együtt és szexelnétek ilyen alfahímekkel?
"Ezek a férfiak PUA, MGTOW, csajozás, csábítás és férfi életmód oktató milliomosok."
Ezeknek a férfiak hisznek, nem a nők.
Én is meg tudom mondani neked, hogyan kell úszni, mégsem tudok úszni. Érted, ugye?
Állj. Nagyon egyszerű manipulálni a népet. Ezek az emberek nem azt mondják, hogy ha segítenek és vevő vagy rájuk akkor össze fogod szedni holnaptól Palvin Barbit interneten keresztül. A fenét. Azt mondják, hogy jó, vagyis jobban fogsz feküdni a csajoknál. Azzal hogy mankót adnak a technikáikkal és be is mutatják őket, elhiszed hogy műküdik, kontrollt kapsz és magabiztosságot ami valljuk be roppant fontos. És ami talán még fontoss; a saját ligádban fogsz keresgetni. Ezt ők is hangsúlyozni fogják. Már legalábbis az elején mindenképp... Hogy a rutin, tapasztalat és az élmények miatt kezd alulról, mint minden mást. Majd jöhetnek a nagyobb "halak".
Amúgy fogalmam sincs miről van szó, csak gondolom erről. Életemben nem hallottam ezeket a rövidítéseket, úgy ahogy a férfiakat sem ismerem arcról. Viszont pszichológus vagyok, így gondolom valami ilyesmi állhat a háttérben.
Az alfahím az én értelmezésemben a testileg nagyon vonzó, erotikus kisugárzású, tesztoszteron illatú férfiakat jelenti. Ezek a férfiak semmiképp nem ilyenek.
Mivel az én szememben az alfahím az caak egy külső dolog és hosszútávú kapcsolatban a belső fontosabb, ezért nem az alapján választok valakit, hogy alfahím-e, vagy sem, tehát simán voltam szerelmes már olyanba, aki kicsit sem volt alfahím.
Ami miatt a videóban szereplő két férfit mégis elkerülném, az a belső, a felfogás, a nézetek. Ilyen férfi nem kell.
Igen, ha az alfát a szerepük szerint megfelelően értelmezzük, és nem a köztudatba beerőszakolt "legkirályabb" férfit értjük alatta.
Én a farkasok szerinti alfát látom bennünk, ilyen a papám és az apukám is, meg a nagybátyáim is. Alfák, családapák, akik vezetik a családjukat, tekintélyük van.
Az egésznek a lényege: ez az ő bizniszük. Aki érti az érti. Mesterkéltséget egy mesterkélt világba: műanyag férfiakat a műanyag nőknek! Amúgy mi fog akkor történni, ha olyan szituáció alakul majd ki, amit ezek a "mesterek" nem tanítottak meg? Mondjuk hogyan alapítasz családot? Az ott felmerülő problémákat hogyan oldod meg? Hagyjuk, sikertelen tizenévesekre alapozzák a vállalkozást, azt tudni kell, a reményért bárki fizet, bárhol, bármikor. Olyan ez mint a fogyjál 2 hét alatt 10kg-ot.
A női ismerőseim élből kiszűrik ezeket a betanult formákat, ettől fogva csak nevetségessé válnak a padawanok. Amúgy lehet fullos csomagot is vásárolni potom 250EFt-ért... innentől kezdve mindenki maga döntse el a téma komolyságát.
A videóban szereplő illetők külsejét hagyjuk is, ízlés kérdése, kinek ki tetszik.
Aki a PUA, MGTOW dolgok követője, az nálam már nem alfahím.
Az alfahím kifejezést én nem szeretem alapból, de ha valakire rá kellene aggatni mindenképp, akkor úgy értelmezném, mint az állatvilágban: erős, vezető jellem, DE nem azért, hogy megmutassa a csíráknak, hanem mert felelősséget vállal a családjáért, közösségéért, védelmet nyújt a nála gyengébbeknek, lehet rá számítani, megbízható, stb.
Egy apuka, aki foglalkozik is a gyermekével, játszik vele, tanítja, büszke rá, megad neki mindent, emellett a párját is tiszteli, szereti, figyelmes velük, stb, a szememben előbb alfa, mint az ilyen műmájerek.
Ez kb a tévés jósda színvonal, valami ökörséggel lehúzzák a hiszékeny embereket. Nem illik az alfa-imidzsbe, amit épp most vázoltam fel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!