Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szemmel nézve, ezek alfahímek?
https://www.youtube.com/watch?v=PIe0oJlC6io
Nem kell végig nézni a videót! Sőt, közismert hogy a nők másodpercek alatt meg tudják állapítani egy férfiról, hogy alfa-e és ennek nyomán lefeküdnének-e vele.
Ezek a férfiak PUA, MGTOW, csajozás, csábítás és férfi életmód oktató milliomosok. Abszolút alfa hímeknek számítanak abban a közegben. Férfiak ezrei néznek fel rájuk és olyanok akarnak lenni mint ők és fizetnek nekik. Ezeknek úgy jön a pénz, hogy feltöltenek egy videót vagy tartanak egy előadást és instant keresnek rajta néhány millió forintot. Sok férfi azzal a gonddal küzd, hogy mamahoteles, kolis, lakótársas, szobatársas, albérletes, lakáshiteles meg mit tudom én, közben egy csajozási tanácsadó tréner megkeres egy lakás árát egy hét alatt kb...
Nők! Szerintetek ilyenek az igazi alfa férfiak? Ti is szívesen lennétek együtt és szexelnétek ilyen alfahímekkel?
Én 17 éve vagyok együtt a párommal. 6 éve házasok vagyunk. Van házunk, lakásunk, munkánk és elsősorban egy szép lányunk. Közösen értük el a sikereket, voltunk hullámvölgyekben is, de ezeket is ugyancsak közösen oldottuk meg. Én ennek a kapcsolatnak a férfi részét a hátamon viszem a kezdetek óta. Nem mentem félre sosem, egyenrangú félnek tekintem a feleségem, számíthat rám, én is rá, folyamatosan vannak céljaim stb...
Viszont szeretnék PUA lenni, mert úgy látom le vagyok maradva... :D :D :D
A kisfiúk, akik erröl a két férfiröl elhiszik, hogy PUA-k, pick up artistok, felszedöművészek, látássérültek?
itt most nem feltetlenül a hapsik külsejéröl beszélek. Az egész testbeszédük arról àrulkodik, hogy kamuznak.
ez foleg a bal oldalin latszik.
Ők egyáltalán nem alfahímek. Viszont talán így hitelesebbek, mert könnyen osztogatna tanácsokat egy alfahím a nem alfahímeknek, sokra nem mennének vele. Nyilván ha egy nem alfahím árul el praktikákat a többi nem alafhímnek, mondjuk jó pénzért, akkor egyrészt hitelesebb, másrészt lehet, hogy valóban használható tanácsokat tud adni, mert kénytelen volt a saját nemalfahímsége miatt a saját bőrén megtanulni, hogy lehet hátrányból indulva hódítani.
Ismerek egyébként olyan alfahím kinézetű férfit, aki 40 évesen még mindig nem találta meg a párját, se feleség, se gyerek és olyan bénán udvarol, hogy az embernek elmegy a kedve attól, hogy egy ekkora mamlaszt istápoljon. Rá lehet, hogy ráférne egy ilyen tanfolyam.
Ez a segítek csajozni dolog kicsit olyan, hogy jól lehúzlak, úgyis fizetsz, mert kétségbeesett vagy.
És egyre nagyobb rá az igény, mert egyre több férfi nem találjá a párját és egyre nagyobb a frusztráltság.
Alfák?
Hahh.... ezek maximum az aprót szedik fel a földről, nem a nőket.
Egyik sem szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!