Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cigányoknál miért azt látni, hogy a férfiak
alfahímek, a nők pedig nagyon nőiesek?
Figyelt kérdés
Most minden rossz (bűnözés, agresszivitás, életmód, stb) ellenére általában azt látom hogy a cigány férfiak közül még a legkisebb, legcingárabb is nagyon tökös, magabiztos, nagydumás, ami nagyon tetszik az asszonyaiknak. A nőik pedig nagyon nőiesek, nőies az öltözködésük, a frizurájuk, úgy az egész kinézetük és arányaiban sokkal többen adnak magukra ebben a fehéreknél.
Ezek mondom a sok rossz ellenére pozitív tulajdonságok, de hogy érik el hogy ők arányaiban ilyen sokan ilyenek, sokkal többen mint a fehérek?
Sajna elég sokat látok, és a Gucci pólónál egyiknek se futja többre. Na meg a hiányzó fogakra. Meg az állandó káromkodás is roppant nőies.
2018. dec. 22. 09:26
2/26 anonim válasza:
Kérdező szerintem te vak vagy! 😂😂😂😂 Ahogy az első írta, na meg szinte mindegyik koszos és büdös meg 30 éves korukra úgy néznek ki mint egy 50 éves öregasszony, hát ez nagyon nőies! Meg az alfahímen is jót röhögtem! 😂
2018. dec. 22. 09:31
3/26 anonim válasza:
Ne haragudj meg, de ez egyáltalán nem igaz.
2018. dec. 22. 09:32
4/26 anonim válasza:
Semmi noies nincs a bokáig éro melegitoben, 6 számmal kissebb papucsban, osszesen 3 fogban.
És a legcingárabb sem tökös, csak nagypofájú. Ha egy nála 20 kiloval nehezebb férfi rászól, hogy ne ordibáljon, annak nem mer visszaszólni.
(Tiszzelet az 1% kivételnek)
2018. dec. 22. 09:34
5/26 anonim válasza:
A cigány nők minden csak nem nőiesek. A cigány nép tökös, de ez vonatkozik a lányokra is. Magyaroknál változatos a helyzet, mivel eleve kevert nép, de ott is megfigyelhető, hogy a tökös, alfa csávóknak a lánytesói is hasonlóak, a nőiesebb csajoknak viszont a fiútesói femininebbek általában.
2018. dec. 22. 09:35
6/26 anonim válasza:
Nem làtom így. De egyáltalán.
2018. dec. 22. 09:35
7/26 anonim válasza:
Te vagy kevert nem a magyar! Elárum, hogy egyáltalán nem vagyunk kevert nép! Van mint mindenkinél ez tény de nem egy egész népszinten! -_- Unalmas már ez lépjetek tovább!
2018. dec. 22. 09:50
8/26 anonim válasza:
Nőiesek? A csillogó, giccses kínai cuccaikban, műszempilla, köröm, haj komboval? Inkább közönségének.
A pasik nagyrésze pedig suttyó, nem alfa.
Tisztelet a kivételnek.
2018. dec. 22. 09:56
9/26 anonim válasza:
7-es, én is kevert vagyok, ezt elismerem, hisz van bennem magyar vér, felőlem te lehetsz színtiszta, de akkor zsidónak, cigánynak, esetleg svábnak kell lenned itt Magyarországon, ők belterjesebbek. Amúgy a témával kapcsolatban annyit pontosítanék, hogy a cigányok között is vannak szintek, nyilván az igazi alfák ott a vajdák, aztán jönnek szépen a fokozatok, ott is vannak béták (csicskák), de az elmondható, hogy a magyaroknál masculinabbak általában, azért tűnik ott mindenki tökösnek.
2018. dec. 22. 10:01
10/26 anonim válasza:
35 éves vagyok, de eddig életem során nem sok nőies cigány nőt láttam, beleértve ebbe a stílust is, nem csak az öltözködést, pedig megfordultam már néhány városban, megyében. A cigány férfiak meg általában akkor alfák, ha többen vannak, egymagukban azért visszavesznek, ha olyasvalakivel futnak össze, aki nem ilyed meg a saját árnyákától.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!