Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy magyarazzam el neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy magyarazzam el neki?

Figyelt kérdés

Hosszu lesz es kisse bonyollt de probalom minel egyszerubben leirni hogy tudjatok segiteni.. :-)

Kulfoldon elek a baratommal. Korabban tav kapcsiban voltunk, de vegul kijottem hozza, es egyutt lakunk a testvere sajat hazaban negyen. (Testvere aki terhes a hapsija, o meg en. ) Ismerve magamat mielott kikoltoztem volna hozza tervben volt a kulon koltozes, de ha en is megyek mondtam hogy nem szeretnek sokaig a testverenel dekkolni, foleg hogy terhes stb. Ok szivesen vartak. Eleg lassan mentek a dolgok, testvere is es az en testverem is probalt nekem intezni dolgokat, mivel hasznosithato nyelvtudas nelkul vagyok kint es elkezdtem jarni nyelviskolaba idekint hogy minel hamarabb megtanuljam a nyelvet. Karacsonyra kaptam volna a tanfolyamot testveremektol de mivel kilatasban nem volt munka igy felajanlota baratom testvere hogy most pont indul egy, kezdjem el, o befizeti nekem ne varjak karacsonyig. Majd vissazfizetem az elso fizetesembol, raer. Vegul tesommal is lett beszelve es abban maradtunk mivel eleg draga tanfolyam volt hogy felet o felet pedig en fizetem ki igy is nagy segiteg ha a felet fizette. Ez igy rendben is volt, mondtam is tesverenek hogy azon a heten testverem utalja neki a penzt. De mivel epp akkor koltoztek, feledesbe kerult a dolog en meg nem kerdeztem, idokozben dolgozni is elkdztem a nyelviskola mellett.Igy mar konnyebben lehet tervezni is a kulon koltozest hogy nekem is lett allando munkahelyem.

Karacsonyra kijottek baratom szulei, es elegge szukos a hely de ezidaig nagyon jo viszonyban voltam veluk, testverenek is az itt lakasomert hetente 2× takaritottam, mostam hetente 3-4× probaltam fozni. Ugyanis nem fogadna el penzt az it letemert. Meg ugymond en lettem kihivva, en nem szerettem volna ennyire alarendelodni senkinek, de vegul igy dontottem.

Mivel eleg lassan intezodtek a hivatalos dolgaim, en meg raadaskepp turelmetlen is vagyok, Baratom testvere oldalarol mast noverem oldalarol szinten mas infokat kaptam az ugyekkel kapcsolatban. (Noverem is ebben az orszagban el evek ota.)

Es a napokban meg lett beszelve a baratommal hogy megkapom a szukseges papirt amivel szamlat nyithatok, es csinaljuk, unnepek elott meg lehet nyitni, a fizetesemet mar arra kaphatnam a ket unnep kozott nem csekken.

Meg a mai nap regelen is ez a terv volt, hogy mindketten koran vegzunk, lezuhanyzunk es megyunk a helyi bankba. De baratom csak huzta az idot majd azt ismetelgete amit a Testvere, hogy kell meg papir a szamlanyitashoz, noverem pedig az ellentetjet. Jo en mondtam hogy semmi gond, elmegyek egyedul, megkerdezem, ha mas nem telefonos segitsegkent ott lesz noverem.

Fel is hivtam hogy keszuljon mar ugy hogy felora mulva mikor beerek a bankba hivni fogom es segiteni kene, mire megkerdezte hogy a baratom miert nem jon el velem. Es en meg mondtam hogy itt van mellettem kerdezze meg tole. Oda tartottam a mobilt, hogy valaszt adjon, de en kozbe szoltam hogy biztos a jatekaival van elfoglalva amik most erkeztek, amire a baratom megemelte a hangjat, ( zart ajtonal a szobankban beszeltunk) amire benyitott az Anyja, hogy most azonnal fejezzuk be a vitatkozast, es ha nekem nem tetszik valami akkor cuccoljak es menjek el noveremekhez. (Itt a tesverem vegig vonalban volt.) en pedig erre azt valaszoltam hogy beszelgessel el a Kisfiaddal! ( tegezodunk)

Majd kirobbant a botrany, mert a konyhabol bejott a testvere is a baratomnak, es kozolte erre, hogy nagykepu lettem, es hogy hol a penze amit a nyelviskolara befizetett. Amire en kozoltem hogy epp most adtam meg baratom szamlaszamat hogy vegre megkaphassa, de amugy epp ezert szeretnem lerendezni azt hogy legyen sajat szamlam es ne csak a magyar.

Itt nekem karattyolt az Anyzukaja amire en nem alltam meg hanem vettem a ruhaimat hogy induljak a bankba, es hogy ra figyeljek ha hozza beszelek, mikor en mondtma hogy most nem erek ra majd beszelunk ha visszajottem a bankbol. Itt megint az Anyukaja mondta a dolgokat, hogy mennyi mindent koszonhetek neki amiben tudot segitett stb tobb tiszteletet erdemel. En meg valaszoltam hogy 2 honapja kint elek en pedig szeretnem vegre lerendezni a hivatalos ugyeimet. A testvere idokozben kozolte hogy kis r.banc vagyok es kib.sz engem a hazbol.

A baratom ezt csondben hallgatta vegig, es a szuleimmel vegig beszeltuk ezt, tudjak hogy en sem vagyok konnyu eset, de a r..bancozas meg a penz ramkiabalasa kicsit tul ment a hataron.

Baratommal nem kaptunk vegul ossze, de mivel eskuovore is jottek a szulei, igy eleg feszultek es rajtam csattant minden.

En minel hamarabb mennek haza, es felajanlottam opcinak a baratomnak hogy en igy megturve vagy nem megturve nem maradok senkinel, hazamegyek, kesob pedig Noveremeknel maradok es ha ott elkezdek dolgozni tudunk kulon koltozni.

O ebbe nem akar belemenni, mert hogyha en hazamegyek en onnan nem jovok vissza, meg en voltam a tiszteletlen az anyjaval ezzel a kijelentessel hogy beszelgessel el a kisfiaddal, a r...bancozassal meg peny ramkiabalasa csak azert volt mert "kiprovokaltam". Sajnos itt nem jutottunk dontesre, en probaltam vele megbeszelni hogy nem szakitani szeretnek de ez szamomra nagyon szar helyzet es gondolja bele magat a helyembe O sem maradna igy sehol.

Nem valnek el rossz szajizzel stb, de ugy tunik mar kicsit sok lett nekik a gyerek, az eskuovo meg az hogy en it vagyok.

Illetve azt sem veszi figyelemben, hogy az anyja mikor rank nyitott zart ajtok mogott beszelgettem vele kettesben, a baratom 25 eves ugy gondolom semmi koze nincsen mar az anyjanak ahhoz hogy beleszoljon abba amit mi zart ajtok mogott beszelunk meg ha kicsit hangosabban is. (nem orditva.)

De mindenkineks erto volt az amit mondott, mar megtortent, de a baratom megis szajkozza hogy le kell ulni megbeszelni de nem erti emg hogy ez egy bocsitol nem lesz jobb helyzet, raadasul o szerinte meg a csaladja tobbi tagja szerint is ) anyja es a testvere) szerint is nekem kene kezdemenyeznem abrmit is amitol szerintem mar semmi sem lesz jobb, HA!!!! itt maradunk egy fedel alatt.

Koszonom ha elolvastad es ertelmezted, kicsit Gyozike Show de remelem kapok segito valaszokat, ugyanis en mindenkepp megyek haza de a baratom nem enged, es ugy gondolja akkor szakitanank, meg elrontanam az egesz karacsonyat, Battya eskuvojet, szilveszteret.

Ok ketten plusz a kimaradt csalad tagok tobbi reszevel pedig az enyemet es kettonk kozul en vagyok sz.rabb es kiszolgatott helyzetben azzal hogy en elek mas hazaban.

Szuleim is probaltak a baratom fejevel beszelni de nem hajlando ezt elfogadni.

Koszi megegyszer a valaszokat!

uiProbaétam vele megbeszelni sajnos ugyanezeket mondja igy kerek segitseget, hatha valaki felhoz egy olyan magyarazatot amivel tudok hatni ra hogy hazaengedjen bekeben....

2018. dec. 21. 23:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem, minek magyarazkodnal vagy maradnal együtt egy ilyen faszival, aki nem kepes kiallni erted es hagyja hogy elotte siman megalazzanak, es meg csak segiteni se akar semmiben.

Koltozz haza, tedd rendbe az eleted. Ezzel a pasival amugy se lenne kozos jovotok, mert o x ev mulva is ugyanugy a testvere nyakan fog ucsorogni. Nem lesz varatlan csoda, ami folytan majd kozos eletet tervez kozos alberletben/lakasban, erre ne is varj. A leirasod alapjan en nem latok kozos jovot es tiszteletet ebben a kapcsolatban.

2018. dec. 21. 23:56
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

Nem a főnököd, hogy engedélyt kell adnia. Fogod a motyódat, és kimész az ajtón.

Nyilvánvaló, hogy élősködőnek tart és utál az egész családja, ő meg nem áll ki melletted.

2018. dec. 22. 05:54
 3/5 Rockarc ***** válasza:

Opciokent nem tud felmerulni, hogy kint maradsz, de sajat lakast, vagy szobat berelsz? Akkor "megszabadulsz" a kotottsegtol, a kicsit lincselo hangulatu csaladtol, es meg a maleszaju baratod is megmarad, ha meg kivancsi vagy ra, ezek utan.

Eleg gaz, hogy a kedves mama igy belebarmolt a kapcsolatotokba, szerintem nem is volt veletlen, tenyleg azt gondoltak unblokk, hogy eloskodsz. Lathatoan mar az iteletet is meghoztak, nem kivancsiak az erveidre. De erre jo a tavolsag, ha sajat labra tudtok allni, akkor anyuci befolyasa megszunik a szeme fenye felett.

42F

2018. dec. 22. 23:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat, igen sajnos a baratom ket tuz kozott van en is nagyon fontos vagyok illetve a csaladja is.

Ha felmerulhetett volna mar az hogy sajat alberletbe koltozunk mar reg megtettuk volna, en ennek fejeben is jottem ki de sajnos nehezebben mentek a dolgok mint vartam es papirok szuksegesek hozza..

Aznap este meg folytatodott a parade ugyanis a terhes novere mig ok kint iszogattak beszelgettek a konyhaban, mi a baratommal a szobaba, fogta magat es elment. A baratomek utana, majd az edesanyja bejott es oktatast tartott es erre berontott ay edesapja aki engem megutott.

Epp noveremmel ekkor is ebszeltem o teljesne kibukott nem tudta mietvo legyen ezek ellen az allatok ellen.

Lenyeg hogy eljottem, tunk de a baratom ket tuz kozott van es sajnalom ot mert tudom hogy mindketten fontosak vagyunk neki de ezek ztan ugy gondolom hogy kisse tul lottek a celon es muszaj lesz kiallnia mellettem es elbeszelgetnie a kedves csaladjaval ahol a 60 rves edesapja nekem ront es arcon vag szavak nelkul. ( hozzatennem ezek utan is meg ok voltak felhaborodva hogy en lerugtam magamrol az apjat hogy ne tudjon tovabb utni es idiota szoval illettem.)

Eleg filmbe illo az esemeny en magam sem tudom a mai napig elhinni hogy egy tenyleg nagyon szoros, jo viszonybol igy kimutattak a foga feherjuket, de igy legalabb rajottem hogy ez sok mindenre valaszt ad a csaladjukban tortent egyeb dolgokrol.......

A szuleinel van meg par holmim nagyon minta csaladkent hirdetik magukat ott falun ahol lakunk, rendori kiserettel fogok elmenni a holmimert ha hazatertek a kedves szulok.....

2018. dec. 23. 10:36
 5/5 Rockarc ***** válasza:

Sajnalom, az elet kegyetlen. A srac mellett csak annyit tudnek mondani, hogy a baratait meg tudja valogatni, a csaladtagjait nem. Nem tudom mennyire eros a kapcsolatotok, az van most probara teve nagyon, a baratod, aki eddig anyuci szarnya alatt kucorgott, most hirtelen kene felnonie, (mert eddig ezt elmulasztotta) a sarkara allnia es meghozni a sajat eletere vonatkozo egyik legfontosabb donteset.

Probald meg atgondoltatni vele, hogy milyen lehetosegeitek vannak. Ha van munkad, akkor egy szobat sem tudtok kifizetni? Meg Londonban is talalni 3-400 fontert kiado szobat, a tobbi orszagban olcsobb a lakhatas. Inkabb eljetek egyutt 2-3 lengyellel, mint a flugos csaladdal.

42F

2018. dec. 23. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!