Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még remény?

Figyelt kérdés

A párom 30 éved, én 23. 2 éve ismerkedtünk meg, lassan egy éve együtt élünk, hivatalosan viszont csak nyár óta (akkor hozta el otthonról a holmijait).

Megcsalt, elnéztem. Viszont egyre csak romlik a kapcsolatunk. Már mintha csak a szájával akarná, de a lelkével nem ezt az egészet. Mindig arról beszél, hogy javítanunk kell, tennünk érte, ő akarja...de mégsem tűnik úgy. Vajon megjavulhat még? Tehetek valamit?

2018. dec. 16. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Te egyedül akkor is kevés vagy, ha a csillagokat lehozod az égről. A javításhoz ketten kelletek.
2018. dec. 16. 13:51
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Konkrét teendőket kell megfogalmazni. Ha azok teljesülnek, akkor a gond megoldva. Ha nem, akkor búcsúzni kell.
2018. dec. 16. 13:52
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Min kell javítani pontosan?

32/f

2018. dec. 16. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Eleve a megcsalást se kellett volna elnézted, hisz nem volt következménye a tettének. Máskor is megfogja tenni, pont ezért, mert elnézed neki.

Ez egy nagy bizalomvesztés egyébként is. Szóval nem tudom, hogy tudsz megbízni benne azóta.

Szerintem ez a kapcsolat már rég halott, csak erőltetitek, pedig nem megy. Váljatok el békében.

2018. dec. 16. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem fog javulni, ez ennyi.
2018. dec. 16. 14:11
 6/7 Rockarc ***** válasza:

Nincs. Ha tudatosan csalt meg, tehat szervezkedett, titkolozott stb, akkor azert, ha egyszer reszegen felrelepett, akkor meg az onkontrol vesztes miatt felejtos. Szerintem nincs mit megbocsatani egy megcsalason, az egy olyan szintu bizalom vesztes, hogy meg egy idegenben is jobban bizol utana, mint benne. A parodat sem ertem, hogy o vajon mit akarhat, egyszer mar letette a voksat es nem melletted.

Nincs az a gyerek, kocsi, lakas, ami miatt ezt folytatni kene, szerintem. Ha az elso problema elol ilyen szituaciokba menekul, mi lesz, amikor majd komolyabb dontesek meghozatalara kenyszerul? Gyanitom lelep egybol, ilyen jellemmel ne is varj tole mast, nem fog megvaltozni, plane nem 30 evesen. Egy ilyen friss kapcsolatot ilyen teherrel folytatni, ahogy masok is irtak en sem javaslom. 23 eves vagy, boven elotted az elet, lepj tovabb.

42F

2018. dec. 16. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez már csak nyűg és kínlódás, ergo egy rakás sz**ar ami szexen alapul meg annyin, hogy azt mondhassátok, hogy van valakitek...
2018. dec. 16. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!