Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély arra, hogy legyen köztünk valami?
Sziasztok. A történetem márciusban kezdődött mikor megismerkedtem a baráti társaságban egy új lánnyal akinek a szülinapja volt. Akkor még nem igazán jött be nekem de én nagyon tetszhettem neki mert táncolás közben egyszer csak megcsókolt ami engem nagyon meglepett meg váratlanul ért. Érezte hogy a meglepődésem miatt nem csókoltam úgy vissza és nem nagyon tudtam hova tenni a dolgot mert nem adtam semmi jelet neki ami arra utalna hogy keverni akarok vele. A csók után mondta nekem hogy sokat ivott és szarul érzi magát hogy lekapott mikor én nem is akartam. A buli után néhány héttel újra találkoztunk de akkor sem néztem rá még úgy. Megbeszéltük hogy nem tartom rossz lánynak emiatt hogy ezt csinálta és nem volt ebből gond egyszerűen csak meglepett ez hogy a semmiből csókolt meg. Ez után atalálkozás után elkezdtünk beszélgetni és nagyon megtetszett a stílusa meg a személyisége és nyárra nagyon megszépült a szememben. Nyár elején volt egy nyáérnyitó buli ahol egyáltalán nem ittunk alkoholt és azon az estén is végig velem volt velem táncolt de nem úgy hogy csak egymás mellett hanem rendesen egymáshoz simulva odabújt hozzám és hasonlók.
Ez után a buli után éreztem azt hogy én szeretnék tőle többet mint barátság. A legjobb barátnője azt mondta soha senkivel nem volt így egész este és senkivel nem látta még így egymáshoz simulva táncolni és hogy szerinte én is ugyanúgy bejövök neki. Utána következő héten találkoztunk és akkor beszéltük meg ezt az egészet de keserűen csalódnom kellett mert azt mondta hogy ő nem érez úgy semmit és én félreértettem a dolgokat amikből egyébként mindenkinek az jött le hogy mi összeillünk és össze fogunk jönni. A kellemetlen élmények után hónapokig nem beszéltem vele és végül szeptemberben írt rám ő és érdeklődött felőlem. Megbeszéltük hogy túltettem magam az egészen és lehetünk ugyanúgy jóban hiszen egy társaságban vagyunk ne hogy már kerüljük egymást. Ez egészen jól működött pontosan tegnap előttig mikor ugyanazokat kezdte el mint nyár elején. Egy házibuliban voltunk és egész buli alatt hozzám bújt meg engem érintett meg állandóan kb mindig velem beszélt meg táncolt és figyeltem hogy követ engem. Még az este végén kijelentette mikor aludni mentünk nekem hogy: "gyere szívem te velem alszol ugye?" .
Ismételten totál összezavarodtam és kísértetiesen hasonlít a dolog a nyári szitura. Viszont ezzel már egyszer megszívtam és próbálom elfojtani az újra előtörő érzelmeket amiket nyár óta sikerült úgy elfojtani de tegnap óta megint egyre többet van ez az egész az eszemben. Fogalmam sincs mit akar és próbálom is előtte azt mutatni hogy nem érdekel ez az egész és magamat is erről meggyőzni de minél inkább nem akarok vele foglalkozni annál inkább erősödnek bennem ezek az érzések. Szerintetek lehet hogy megváltozott a véleménye? Vagy megint csak én értem félre és ilyen közvetlen? Nyár eleje óta sosem volt ilyen velem. Szerintetek elngedjem ezt az egészet vagy lehet valami esély arra hogy több lesz ebből? :) Köszi ha elolvasod és ha segítséget nyújtasz nekem! :)
Ja tetszettél neki, aztán hónapokig nem, aztán megint...
Volt valaki más a közbeeső hónapok alatt, vagy mi?
Ha neked tetszik ez a héjanász az avaron, akkor jöjjél össze vele, ha a nyugalmat szeretnéd, meg hogy te legyél egyedül a csajnak, akkor hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!